Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

5 meter forlængerledning til Y-Cam HomeMonitor

Varenr.: YCACPEW5A

189,00DKK

Der er kun 1 tilbage på lager - Leveringstid: 1-2 hverdage

Når du skal installere et Y-cam HomeMonitor kamera, er det nogle gange nødvendigt at forlænge strømkabletkablet som går fra strømforsyningen til kameraet.

Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

Hop til sektion

Beskrivelse

Hvis stikkontakten ikke er tæt nok på kameraet, kan du forøge afstanden mellem strømforsyning og kamera med 5 meter ved at bruge dette kabel som en forlængerledning.

Passer til Y-cam HomeMonitor, der anvender 12 volt strømforsyning.

Passer ikke til Y-cam HomeMonitor model Evo.

Der er monteret et DC hanstik i den ene ende og et DC hunstik i den anden ende. Stikkene er af typen DC5521. Denne betegnelse skyldes i sagens natur, at stikket tilhører en gruppe af stik, der kaldes ”DC” – i kombination med dimensionerne på stikket. Hunstikket har en udvendig diameter på 5,5 mm – deraf opstår cifrene ”55” – og den indvendig diameter på hullet i hunstikket er 2,1 mm – derfor er de to sidste cifre i betegnelsen ”22”. 

Der findes mange forskellige varianter af DC-stik. Så derfor er det væsentligt, at du vælger det korrekte kabel med DC-stik, der passer præcis til dit udstyr. Den udvendige diameter på hunstikket kan nemt måles med en skydelære. Men den indvendige del af stikket kan være sværere at måle – så hvis du ikke ved helt præcist, hvor stort stikkets indvendige diameter er, kan det være nødvendigt at finde nogle specifikationer i produktets dokumentation. 

Som alternativ kan du prøve dig frem med forsigtigt at sætte et stik på, som ser ud til at passe. Men læg mærke til at nogle DC-stik har dimensioner, der er meget tæt på at være identiske. Som eksempel findes der et stik af typen DC5525, hvor hullet i midten på hunstikket er 2,5 mm – dvs. kun 0,4 mm større end på DC5521 stikket. 

Specifikationer

Længde (meter) 5