Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

Dørklokke med sensor

De fleste butikker har brug for en form for indgangsmelder, for eksempel i form af en elektronisk dørklokke med sensor. Du kender sikkert konceptet med en butiksklokke, som afgiver lyd, når du går ind i en butik, også selv om du ikke har rørt ved døren.

Før i tiden ville man kunne nøjes med en bjælde, som afgav lyd, når døren gik op. Nu om stunder er mange butiksdøre automatiske. Og vil man gerne varskos om nye kunder i butikken, er det således nødvendigt med en ringeklokke, som aktiveres af bevægelse.

Hvordan fungerer en dørklokke med sensor?

En dørklokke med sensor kaldes også en indgangsmelder, idet det ikke er nødvendigt at trykke på en knap for at få klokken til at afgive et signal. Denne type ringeklokke anvendes typisk i butikker og er forsynet med det, der kaldes en PIR-sensor. PIR er en forkortelse for Passive Infra Red og angiver metoden, med hvilken indgangsmelderen detekterer din tilstedeværelse.

Når PIR-sensoren "ser" dig gå ind gennem døren, det vil sige har kurs fra gaden og ind i butikken, aktiveres ringeklokken. Du – og butiksindehaveren – vil høre et tydeligt signal, som angiver en ny kunde i butikken. Og da PIR-sensoren er intelligent, vil den ikke afgive et nyt signal, når du forlader butikken igen.

Hvilken slags butiksklokke med sensor skal jeg vælge?

Hvis du ikke har mulighed for at forsyne din butiksringeklokke med strøm fra en stikkontakt i nærheden af det sted, hvor den skal placeres, kan du vælge en trådløs ringeklokke med sensor. En trådløs dørklokkesensor kan køre på batterier og kan opsættes hvor som helst.

Hos Specialkamera finder du et velassorteret udvalg af trådløse sensordørklokker. Du kan for eksempel vælge den brugervenlige og kompakte trådløse indgangsmelder, som med en rækkevidde på op til 50 meter mellem sensor og lydgiver, et følerområde på syv meter og et lydniveau på op til 85 dB, med sikkerhed kan give dig klar melding om besøg i din butik.

Denne indgangsmelder har mulighed for at afgive lyd- eller lyssignal fra såvel lydgiver som sensor. Du har valget mellem otte forskellige ringetoner, både de klassiske og de mere ukonventionelle af slagsen som for eksempel lyden af en gøende hund.

Dørklokke med sensor til private boliger

Selv om du ikke er butiksejer, kan det godt give mening med et aggregat, der kan advare dig om gæster på ejendommen og dermed bidrage til overvågning af denne. Hvis du ikke ønsker uvedkommende færdsel på din grund, kan du for eksempel vælge at montere en P-800 trådløs bevægelses-sensor med lang rækkevidde i din lange indkørsel eller på din gårdsplads.

Denne model kan prale af en imponerende sensorrækkevidde på op til 15 meter og en trådløs rækkevidde på 800 meter mellem lydgiver og sensor. Du kan tilkoble 16 sensorer, og hovedmodulet er forsynet med fire relæudgange til tilslutning af eksempelvis eksterne sirener, klokker, lys og lignende.

Du kan placere indgangsmelderen udendørs, da den er skærmet mod sol og regn. Sensoren kan være aktiv hele døgnet, hvis du ønsker det – og du har mulighed for at indstille den til kun at afgive melding om uautoriseret indtrængen i nattetimerne.