Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

Actionkamera

Fang de små og store øjeblikke
med et action kamera

Med et action kamera er det kun fantasien der sætter grænsen for dine videooptagelser. Et action kamera er blevet yderst populært til at filme næsten enhver fritidsaktivitet, så du kan få dine oplevelser foreviget i høj kvalitet og uden at gå på kompromis med sikkerheden. Der medfører som regel et monteringssæt, så actionkameraet nemt kan sættes fast på enten hjelm eller andet udstyr. Dermed skal man ikke tænke nærmere over videooptagelsen, imens man enten står ned af den sorte pist eller dykker på 50 meters dybt vand blandt koraller og fisk.

Når du skal vælge dit action kamera, er der nogle ting du skal overveje inden. Skal du eksempelvis bruge det imens du dykker, er det vigtigt, at kameraet er vandtæt ned til omkring de 40 eller 50 meter. Skal du bruge kameraet under skiløb, sejlsport eller snorkling er det højst sandsynligt kun nødvendigt med et kamera, der er vandtæt ned til 1 meter. Overvej derfor nøje hvilke funktioner du ønsker dit actionkamera skal indeholde, inden du vælger dit produkt.

Actionkameraer med forskellige funktioner

Hos Specialkamera.dk fører vi action kameraer til konkurrencedygtige priser fra mærkerne König og CamLink. De mindste modeller har HD video opløsning med 720 linjer og de større modeller har Full HD opløsning med 1080 linjer. Desuden er de større actionkameraer udstyret med et større, opladeligt batteri, så der er kapacitet til længere optagelser, inden man igen skal oplade kameraets batteri. Om kameraets størrelse ønskes stort eller småt er individuelt fra person til person og efter behov. Et af vores nyeste actionkameraer er Nedis 4K Ultra HD Wi-Fi kamera. Med opløsning på 4K, får du videooptagelser i ekstra høj opløsning. 4K svarer til 8 megapixels - dvs. ca. 4 gange så mange pixels som full HD. Med WiFi funktionen har du ligeledes mulighed for at sende dine optagelser direkte til din smartphone, så du med det samme kan dele dine oplevelser med dem du holder af.

Tilbehør til actionkamera

Hvis du vil optage en video imens du eksempelvis surfer eller cykler på din mountainbike, er der mulighed for at tilkøbe ekstra monteringssæt. På denne måde kan du sætte kameraet fast på enten cykelstyret eller kroppen og stadig nemt og hurtigt fange de vilde øjeblikke. Actionkameraet leveres som hovedregel med et vandtæt hus, der omgiver kameraet og giver det en ekstra beskyttelse mod slag og stød. Derudover gør beskyttelsen det muligt for dig at filme under vand, hvis kameraet ikke i forvejen har en vandtæt funktion.

Du kan også få et action kamera til din forrude i din bil, så du kan dokumentere alt det, der foregår foran din bil, imens du kører. Denne type kamera fungerer også som et spionkamera, idet ingen andre vil kunne se og lægge mærke til, at kameraet sidder der.

Som alternativ til actionkameraer kan du overveje et vildkamera, som automatisk optager dyrelivet i naturen uden at forstyrre med sin diskrete tilstedeværelse. Dermed kan du få fotos og videooptagelser af den usynlige action, der finder sted i naturen, når menneskerne er gået hjem.

Vi sidder altid klar til at hjælpe jer med at finde det helt rette kamera

Hvis du stadig er i tvivl om, hvilket kamera, der passer bedst til lige netop dine behov, så vær ikke i tvivl om at tage kontakt til os. Vi ved godt, at alle har forskellige behov, og derfor kan det være svært at gennemskue, hvad den bedste løsning kan være. Vi har dog mange års erfaring med rådgivning i forhold til køb af videokameraer og overvågningskameraer, så vi kan hurtigt hjælpe dig med at finde den bedst mulige løsning til den bedst mulige pris. Uanset hvad du vælger kan vi dog garantere, at kvaliteten er helt i top!