Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

4G overvågningskamera

Har du brug for at overvåge et øde sted, hvor der hverken er internet, Wi-Fi eller strøm? Så kan du med fordel bruge et 4G overvågningskamera. Denne type kamera fungerer ved hjælp af 3G eller 4G mobilsignal, når der er indsat et SIM-kort i kameraet. Man kan tænke på det som et lille modem i kameraet, der kan gå på mobil bredbånd, så længe det er placeret et sted med god 4G dækning. Kameraerne med 4G overvågning har desuden et opladeligt batteri, så du også er uafhængig af permanent strømstilslutning. Det er endda muligt at tilslutte et solcellepanel, så dit 4G overvågningskamera bliver selvforsynende, så længe solen skinner. Batteriet bliver opladet i løbet af dagen, så kameraet også kan fungere om natten og når det er mørkt.

Du kan tilgå 4G kameraet med en app på din mobil - enten iOS eller Android. Så du hele tiden kan følge med via live video eller du kan afspille de optagelser, der evt. er lagret på et micro-SD kort indsat i 4G overvågningskameraet. Der er indbygget bevægelsessensor i kameraerne, så de kan registrere bevægelse fra mennesker, dyr og biler. Ved disse registreringer, kan kameraet sende notifikationer til din app og / eller sende en e-mail med et vedhæftet fotos.

Der findes mange anvendelsesmuligheder for et 4G kamera. Det er fx et super godt kamera til en hestestald, når man skal holde øje med en hoppe, der skal fole. Samtidig kan du forhondsvist nemt afmontere kameraet og placere det i en hestetrailer, når du skal ud at køre. Så kameraet med 4G opkobling kan bruges til at dække flere behov. En anden oplagt mulighed for overvågning med 4G kamera kan være en lagerplads eller en byggeplads, hvor man i en periode har brug for at etablere overvågning hurtigt og nemt.