Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

Alarm-systemer

Alarmsystemer til ethvert sikringsbehov

Hos Specialkamera.dk finder du et bredt udvalg af de bedste, mest driftssikre og alsidige alarmsystemer til knivskarpe priser. Alle vores alarmsystemer kommer med en rækkevidde op til 800 meters rækkevidde. Vores trådløse alarmer og husalarmer er derfor både nemme at installere og anvende, og kan blandt andet bruges til sikring af dit hjem, din virksomhed eller som trådløs dørklokke, skolegårdsklokke, receptionsklokke eller kundemelder.

De mindre alarmsystemer, såsom Skræmmealarmen med indendørs trådløs sensor, fungerer med en bevægelsessensor, der aktiverer en højthylende sirene, som vil skræmme både indbrudstyve, vandaler og andre uvedkommende væk. På større alarmsystemer, som ABUS Smartvest, kan der tilkobles flere sensorer, som vil kunne aktivere alarmen i tilfælde af tyveri, brand eller anden fare.

Alarmsensorerne er som regel trådløse sensorer, men kan også være kabelførte. Hvis du har brug for et alarmsystem med overvågningskamera, kan du med fordel benytte et overvågningskamera med indbygget alarmfunktioner. Denne type alarm kan tilgås med en app på din smartphone, hvorfor du kan få en push-besked tilsendt til app'en på din mobil eller som e-mail, der advarer dig, hvis det skulle blive nødvendigt.

Hvad enten alarm-systemet skal benyttes til sikring af lagerbygninger, gårde, virksomheder, skoler eller store og små villaer, så kan du finde en alarm her på siden, der passer til netop dine behov.

Find det bedste alarmsystem uden abonnement hos os

Når du køber en alarm hos os så får du altid et produkt af bedste kvalitet, og der medfølger aldrig et abonnement når du handler med os. Så uanset om du leder efter et alarmsystem til din private bolig eller til din virksomhed, så slipper du for lange bindingsperioder og månedlige ekstraudgifter til blandt andet alarm- eller vagtselskaber, som på årsbasis kan løbe op i mange tusinde kroner alt efter hvilken ordning og hvilket selskab man har valgt. Vi ønsker at gøre det så nemt og gennemskueligt at sikre sig selv og ikke mindst sin ejendom.

Smart og pålidelig allround-sikkerhed

Hos Specialkamera.dk tilbyder vi flere forskellige typer alarmsystemer til stort set alle typer af sikkerhedsopgaver. Til flere af vores alarmsystemer kan du endda tilføje et ubegrænset antal af trådløse produkter, der vil dække ethvert sikringsbehov.

Hvis du leder efter et alarmsystem til overvågning af lokaler, er bevægelsesdetektorer, der kan registrere bevægelser i alle typer rum, et fremragende valg. Her finder du også bevægelsessensorer til udendørsbrug, der er designet til at modstå nedbør og forskellige temperaturer.

Nøglen til en vellykket drift af en sensor er at vælge den korrekte placering. Det kunne fx være ved indgangsdøren eller et fremtrædende vindue. Hvis nogle skulle bryde ind ad døren eller vinduet vil alarmen starte. En sensor monteret på et uegnet sted vil muligvis give falske alarmer og reducere alarmens ydeevne.

Ved flere af vores alarmsystemer kan du indstille forskellige alarmlyde; 85 dB, 90 dB og 130 dB sirene, hyletone, dørklokke-lyd eller klassiske melodier. Hvis du benytter trådløse IP alarmener, kan du også indstille alarmsystemet til at sende push notifikationer via appen eller e-mail.

Røg og varmealarmer redder liv

Alarmsystemer med indbyggede hygrometer og termometer kan reagere på ændringer i temperatur og fugtighed. Røgalarmer kan hurtigt registrere røg i boligen, lagerbygningen eller virksomheden og vil udsende en hyletone, der advarer om branden. Herved kan alle nå at komme ud, også inden at røgen udvikler sig og bliver så kraftig, at den er livsfarlig.

ABUS Smartvest trådløs røg- og varmealarm kan sammen med Smartvest alarmere via push-notifikation eller pr. mail i tilfælde af brand. Røg- og varmealarmen dækker et område på op til 40 m² og har indbygget test-knap til lyd-test. I hjemmet er de optimale steder for anvendelse af røg- og varmealarmer soveværelser og stuer samt børneværelser og gange, så du og din familie er sikker på at blive vækket af den, hvis I sover.

Effektiv sikring med røg- og varmealarmer kan derfor redde både liv og en virksomheds eksistens, hvis uheldet er ude. Hos Specialkamera.dk tilbyder vi enkle og avancerede alarmsystemer til alle typer virksomheder og til forskellige sikringssituationer. I virksomheder skal røgalarmer placeres i loftet og minimum én røgalarm på hver etage, da det er vigtigt, at den kan høres i alle rum.

Overvej at supplere dit alarmsystem med en nabohjælps ordning

Udover at investere i et alarmsystem, vi vi også altid anbefale jer, at tage en snak med jeres naboer, hvis I ønsker at forebygge indbrud i jeres eget hjem. Flere undersøgelser har vist, at det at bruge nabohjælp og at have et alarmsystem på samme tid, er den mest effektive løsning til både at undgå indbrud og ikke mindst tyveri fra jeres eget hjem.