Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret**
Gratis fragt over 500 DKK*

Dørklokke med kamera

Dørklokke med kamera – for øget tryghed

Måske kender du følelsen af utryghed, hvis du er alene i din bolig, og det pludselig ringer på. Skal man åbne, eller skal man lade som ingenting? Det kan være fristende at gøre det sidste, hvis man ikke venter besøg. Men har du eksempelvis bestilt en pizza, eller venter du på at få en pakke leveret, er det irriterende ikke at kunne åbne døren.

Det er praktisk at kunne se, hvem der ringer på, inden man åbner døren. På den måde kan man undgå mange uheldige situationer. Og man slipper for at gå glip af en vigtig levering.

Hvis du gerne vil undgå at skulle snige dig ud til dørspionen, kan du vælge at investere i en smart videodørklokke med tilslutning til wi-fi. En dørklokke med kamera kan vise dig, hvem der står uden for din dør. Og du behøver ikke engang tænke på strømforsyning til din videodørklokke, da den findes i en 100% trådløs version.

Tjek, hvem der ringer på, ved hjælp af en dørklokke med kamera-app

Du har måske før stiftet bekendtskab med dørtelefoner med indbygget videokamera. De moderne modeller er endnu mere avancerede. Disse kan nemlig via wi-fi eller 4G kobles op på en app, som kan installeres på din smartphone eller tablet.

Investerer du i en dørklokke med kamera-app, behøver du ikke rejse dig fra sofaen for at se, hvem der besøger din bolig og ringer på din dør. Det er blot at tænde for appen. Og du kan ovenikøbet tale til din gæst via appen.

Hvilken videodørklokke skal jeg vælge?

Hvilken dørklokke med kamera du skal vælge, kommer helt an på dine behov og præferencer. Du kan for eksempel vælge en ringeklokke med kamera og sensor, hvis du har brug for at blive varslet om gæster på din ejendom, uden at disse behøver at aktivere dørklokken med en trykknap.

En trådløs ringeklokke med kamera er oplagt, hvis du ønsker en nem løsning uden krav om tilslutning til elnettet. Og en wi-fi-ringeklokke med kamera giver mening for den, der gerne vil kunne tjekke sine gæsters identitet uden at skulle ud til hoveddøren.

Der findes mange forskellige slags dørklokker med kamera og skærm, som er ganske udmærkede, hvis du ikke har behov for en videodørklokke med wi-fi og app. Men du kan lige så godt investere i en trådløs dørklokke til iPhone – det er ikke, fordi de behøver at koste en formue.

Du kan for eksempel tjekke den lille, kompakte trådløse dørklokke med video til wi-fi og app, som både kan levere live streaming og opbevare optagelser på et microSD-kort. Hvis du for eksempel ikke er hjemme, når postbuddet ringer på med din pakke, kan du starte et videoopkald via den medfølgende app og for eksempel bede ham placere pakken i kældernedgangen eller hos naboen.

Optagelser af uventede gæster kan bruges i forbindelse med mistanke om indbrudsforsøg. Og du kan selv vælge, om du udelukkende vil underrettes via en lyd på din telefon, eller om du også vil have en lydenhed installeret i din bolig.