Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

Kabler til overvågningskameraer

Kabler til analog og digital overvågning

Vi fører en lang række kabler som tilbehør til forskellige produkter. De mest anvendte kabler er kombikabler til analoge overvågningssystemer. Med et 2-i1 kombikabel kan man forenkle installationen af et kabelført overvågningskamera. Denne type kabel indeholder 2 separate kabler i ét, til hvert sit formål.

Med det ene kabel kan der levere strøm til kameraet fra en centralt placeret strømforsyning og med videokablet kan kameraet levere billedesignalet til skærmen eller harddiskoptageren. Videokablet levers som standard med BNC-stik i begge ender. Hvis det er nødvendigt med RCA-stik ved tilslutning til kameraet eller harddiskoptageren, kan vi levere en adapter, der kan sættes på BNC-stikkene, så der ændres til RCA-stik.

Kabler til PoE digitale overvågningskameraer

Med en nyere pakkeløsning til overvågning, er videosignalet fra kameraerne oftest digitalt og leveres via netværkskabler til en switch eller til en NVR digital optagerboks. Den mest populære teknik til dette kaldes Power over Ethernet - forkortet PoE. Når et PoE kamera et tilsluttet en NVR via netværkskabler og når begge enheder understøtter PoE standarden, kan NVT boksen levere strømforsyning via netværkskablerne til kameraet. Dermed undgår man at trække separate kabler til strøm ved hvert enkelt kamera. Kabelføringen kan minimeres til kun ét kabel pr. kamera. En anden fordel er at kablerne er almindelige netværkskabler, som ofte allerede er udlagt til generelle formål i virksomheder og kontorbygninger.

Kabler til NVR og DVR

Både NVR og DVR er digitale harddisk-optagerbokse til videoovervågning. DVR er typisk beregnet til analoge kameraer og NVR er ofte kompatible med IP-kameraer Der er næsten altid udgange til både VGA og HDMI på disse bokse. Meningen er at man kan få billedesignalet fra boksen fremvist på en PC monitor eller et TV ved hjælp af et kabel. Boksens videoudgang kan levere et signal enten via VGA eller HDMI. Derfor vil du muligvis få brug for et HDMI kabel, hvis du skal tilslutte din DVR eller NVR til et TV, som har en ledig HDMI indgang. Her på siden finder du HDMI kabler i forskellige længder og med eller uden vinklede HDMI stik. Din NVR kan også være af typen der fungerer som trådløs overvågning. Her kan du stadig få brug for kabler. Enten et forlængerkabel til strømføringen til et af kamererne eller et HDMI-kabel, hvis din NVR skal tilsluttes et TV.

Stik og adaptere til montering af kameraer

Når du skal montere et udendørs overvågningskamera, kan du få brug for en eller flere adaptere. Det er ikke sikkert at stikkene på kabler og hardware passer umiddelbart. Vi har forskelliger adaptere og overgange mellem de mest gængse stiktyper. Det er også muligt at du får brug for en strømsplitter, hvis flere kameraer skal dele strømtilførslen fra én strømforsyning. Du finder også en strømsplitter på denne side.

Antenneledning med SMA-stik

Vi har også forskellige typer antenneledning med flere kombinationer af SMA han- og hunstik. Antenneledningerne er anvendelige til fx antenner på Wi-Fi access points og routere men også på trådløse bakkameraer, hvor man kan flytte antennen fra kameraet eller antennen fra monitoren til en anden placering ved at montere en antenneledning. Det er vigtigt at antenneledningen ikke er længere en højst nødvendigt. Hvis den bliver for lang, bliver signaltabet for stort - og så er man lige vidt.