Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

Trådløs overvågning

Trådløse IP-kameraer til overvågning er blevet populære. Især den nye generation med P2P teknologi er efterspurgt. Tidligere typer af IP-kameraer kunne være vanskelige at opsætte og indstille. De nyeste typer af IP-kameraer har gjort trådløs overvågning nemt at komme i gang med. Den indbyggede P2P opkobling gør at du som bruger kan få adgang til live overvågning via internet.

Teknologien i P2P gør at du undgår at skulle ændre på din router eller firewalls indstillinger. I løbet af få minutter er kameraet klar til at du med en app kan følge med på din iPhone eller Android mobil. Overvågningen fungerer naturligvis også på iPad eller Android tablets, når den gratis app er installeret. Med app'en kan du få push-beskeder, når overvågningskameraet registrerer bevægelse. Samtidig kan kameraet starte en videooptagelse, som gemmes lokal på et SD-kort. Det er også muligt at få en alarm som email med et vedhæftet foto. De trådløse IP-kameraer fremstilles bl.a. af mærket Reolink og Y-Cam, som begge leverer seriøse løsninger i god kvalitet.

For mange er videoovervågning tryghedsskabende, da kameraløsninger ofte afskrækker tyven og hjælper politiet med at opklare lovovertrædelser. Det giver en ekstra sikkerhed, hvor du kan overvåge og optage eventuelle indbrudstyve, vandaler og andre uvedkommende personer.

Når du skal vælge, hvilken slags overvågningskamera, som du vil benytte til fx dit hjem, sommerhus eller virksomhed, så kan det være lidt af en udfordring, da der findes rigtig mange overvågningsløsninger på markedet. Hos Specialkamera.dk tilbyder vi trådløse kameraløsninger til videoovervågning i flere varianter, der alle er nemme og hurtige at opsætte, installere og anvende.

Vi forhandler både indendørs og udendørs trådløse overvågningskameraer i forskellige kompakte og minimalistiske designs til stort set alle typer af overvågningsformål. Vores kameraer har fremragende billedkvalitet i dagslys med farvebilleder og i mørke med et skærmbillede i sort/hvid. I mørket har overvågningskameraer funger, hvis der er belysning - enten indbygget, infrarødt lys eller i med almindeligt hvidt lys fra lamper, der tændes automatisk med en bevægelsessensor eller lign.
De indendørs overvågningskameraer kan med fordel stilles på et bord eller en hylde. Men det er også muligt at opsætte dem på en væg eller et loft. Hvis du ønsker en mere diskret løsning, så har vi også trådløse kameraer, der kan skjules i fx et ringbind, som ikke vil vække unødig opmærksomhed.

Et udendørs trådløst overvågningskamera er ideel til overvågning af private boliger og fjernovervågning af sommerhuse. Særligt er de velegnet til overvågning af virksomheder og butikker, hvor kameraerne med fordel kan monteres på en væg eller et loft.

De vejrbestandige trådløse kameraer fås med gode opløsninger, brede synsfelter og infrarødt nattesyn med rækkevidde på op til 30 meter, så du er bedst sikret. Hvis overvågningskameraet skal placeres et sted, hvor der er let adgang til kameraet anbefaler vi et kamera af kameratypen Dome, som er mere besværligt at øve hærværk mod.

Spørgsmål og svar om trådløs overvågning

Hvor langt rækker et trådløst overvågningskamera?

Udendørs Wi-Fi kameraer fra Reolink har en maksimal trådløs rækkevidde på 49 meter. Det er dog sjældent at man opnår den maksimale rækkevidde pga. forskellige forhindringer og andre trådløse signaler. Det kan være en god idé at lave en hastighedsmåling af dit Wi-Fi med den gratis app Speedtest.net.

Er der nightvision på kameraerne?

Næsten alle trådløse overvågingskameraer har infrarøde dioder, der tændes automatisk i mørke. Rækkevidden er typisk op til 30 meter på de udendørs modeller og 10-12 meter på de indendørs kameraer.

Kan de trådløse kameraet bruges med app?

Wi-Fi overvågningskameraer kan tilgås og indstilles med app til smartphone. Mange modeller kan også kontrolleres med software til Windows eller MacOS. Med app'en kan du tilgå live video visning og afspille optagelser, der er lagret på micro-SD kort i kameraet. Adgangen er mulig uanset hvor du befinder dig, når blot du er på internettet - enten med Wi-Fi eller mobil data.

Skal jeg åbne porte i min firewall?

Med P2P teknologien er der ikke behov for at åbne porte eller oprette port-forwarding i router eller firewall. De trådløse overvågningskameraer finder selv ud af at gøre sig tilgængelige for din app.