Forretningsbetingelser

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret) 

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 
Julegaver købt i perioden 17.11.2019 til og med 23.12.2019 er omfattet af en udvidet mulighed for returnering indtil 12.1.2020.
For ombytning af julegaver gælder at varen skal være 100% intakt, uåbnet og må ikke være afprøvet eller taget i brug.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;
 a) har modtaget din vare
 b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
 c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives via e-mail: info@specialkamera.dk 
I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.  Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. 
Den finder du medsendt din ordrebekræftelse eller du kan downloade den ved at klikke her.
    
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.
Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.
Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. 
 
Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. 

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til: 
SpecialKamera.dk
Stilbjergvej 53
6800 Varde

Hvad skal jeg sende med tilbage? 
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores standardfortrydelsesformular. 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, til en pakkeboks, pakkeshop eller lignende.  

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret) 

Når du handler på specialkamera.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. 

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. 
VIGTIGT: Hvis du får brug for at sende en vare til os pga. reklamation, skal du kontakte os først inden du sender noget. Kontakt på e-mail info@specialkamera.dk.
Det er vigtigt, fordi vi kun dækker udgiften til returporto for pakker, der sendes via GLS pakkeshop med returlabel oprettet af os.
Hvis du vælger en anden forsendelsesform eller ikke kontakter os inden afsendelsen, kan du kun forvente at vi refunderer returportoen med et beløb, der svarer til prisen på vores egne GLS-returlabel.

Varen sendes til:  
SpecialKamera.dk
Stilbjergvej 53
6800 Varde 

Vi har brug for følgende information når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. 

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav, til en pakkeboks, pakkeshop eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage. Vi betaler ikke for evt. anskaffelse af returemballage, hvis du ikke længere har den oprindelige emballage eller hvis den oprindelige emballage ikke længere er egnet til genanvendelse.

Klagemuligheder

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@specialkamera.dk.
Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til: Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg - www.naevneneshus.dk 
Du er også velkommen til at kontakte e-mærkets forbrugerhotline.
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr