Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

Overvågningskamera til iPhone

Sikker overvågning med overvågningskamera til iPhone

Har du brug for at kunne holde øje med dit og din families hjem, mens I ikke er hjemme – for eksempel på grund af dine kæledyr eller frygten for indbrud i boligen? Så bør du overveje at anskaffe dig et smart overvågningskamera, som kan tilgås via iPhone eller en anden smartphone.

Et moderne overvågningskamera vil kunne tilsluttes netværket og dermed kobles op på din smartphone eller tablet via en tilhørende app. Du vil med et iPhone-overvågningskamera således kunne følge med i, hvad der sker i din bolig eller i et bestemt værelse i real time. Og for de allermest avancerede modellers vedkommende har du ovenikøbet mulighed for ved hjælp af denne app at styre dit kamera, det vil sige rotere, tilte eller zoome efter behov.

Hvornår har jeg brug for et iPhone-overvågningskamera?

Et wi-fi-overvågningskamera til iPhone eller en anden smartphone kan være nyttigt i mange forskellige sammenhænge. Du kan for eksempel bruge det til overvågning af børneværelset og således benytte dit kamera som en avanceret babyalarm med billede og lyd.

Mange af de moderne overvågningsapps tillader dig endvidere at kommunikere gennem dit kamera. Det betyder, at du kan tale beroligende til dit barn, hvis han eller hun er vågnet af sin middagslur – eller du kan opmuntre dit kæledyr, som er alene hjemme og keder sig.

Føl dig tryg med overvågningskamera til mobil – den ultimative indbrudssikring

Mange danske boligejere vælger at beskytte hjemmet ved hjælp af moderne låse- og alarmsystemer. I løbet af de seneste år har flere og flere samtidig valgt at supplere med videoovervågning – og det er rigtig smart.

Med overvågning via mobil kan du til hver en tid tjekke status på de overvågningskameraer, du har placeret i og uden for huset, og dermed være tryg i din forvisning om, at ingen har tiltvunget sig uretmæssig adgang til dine enemærker.

Hvilket iPhone-overvågningskamera skal jeg vælge?

Hvis du er i tvivl om, hvilket wi-fi-overvågningskamera til iPhone, som egner sig bedst til dine formål, kan du altid vælge et af de smarte og brugervenlige overvågningskameraer fra Specialkamera.dk. I onlineshoppen kan du finde såvel indendørs som udendørs overvågningskameraer med app, som gør det nemt for dig at tjekke boligens status via en videoovervågningsapp på smartphone eller tablet, når du ikke er hjemme.

Specialkamera kan blandt andet præsentere en lang række produkter fra det kendte og velansete brand Reolink. Tjek for eksempel Reolink E1 Pro Wi-Fi, som giver dig knivskarpe optagelser i 4MP, 355 graders rotation og 50 graders tilt. Dette kamera er udstyret med night vision, som giver flotte optagelser selv i mørke. Og med two way audio kan du via den medfølgende overvågningsapp nemt kommunikere med baby eller kæledyret.

Er du i markedet efter et udendørs overvågningskamera med app er Reolink ligeledes leveringsdygtig i et top of the line produkt, i form af Reolink Argus Eco – et 100 % kabelfrit kamera med et indbygget batteri, som løbende oplades ved hjælp af det medfølgende solcellebatteri. En fremragende løsning til overvågning af dine udendørsarealer.

Du kan også vælge det smarte Reolink E1 Outdoor Wi-Fi PTZ med auto follow, som kan følge personer og køretøjer i bevægelse automatisk.