Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret**
Gratis fragt over 500 DKK*

Trådløs dørklokke med 2 modtagere

Trådløs dørklokke med to modtagere – ideel til de lidt større afstande

Hvis du har behov for en dørklokke eller indgangsmelder til din private ejendom eller til butik, kontor eller klinik, bør du overveje, hvilken model du skal investere i. I mange tilfælde vil en standard trådløs dørklokke være helt fin, især hvis lokalet er overskueligt, og du regner med selv at være i nærheden. Men er der tale om et stort lokale eller måske udendørs areal, kan det være en fordel at opsætte en ringeklokke med flere modtagere.

En trådløs dørklokke består som regel af to forskellige enheder, nemlig sensoren og modtageren. I forbindelse med traditionel opsætning af kundemelder eller dørklokke vil sensoren placeres ved indgangen, og modtageren et sted, hvor du kan være sikker på at høre signalet. Når en kunde eller gæst træder ind i sensorens felt, vil der sendes et signal til modtagerenheden, som udsender en lyd eller et lyssignal – eller begge dele.

Hvis der er mere end én indgang til din ejendom, kan det være praktisk at opsætte flere sensorer. Og hvis ejendommen er omfangsrig, kan det være smart med en trådløs ringeklokke med to modtagere.

Hvilken dørklokke med flere modtagere skal jeg vælge?

Der er flere forskellige muligheder for at finde en god dørklokke med 2 trådløse modtagere – eller flere af slagsen. Hvis du vil være helt sikker på, at du får en god og holdbar løsning, bør du gå efter et system, som har mulighed for udvidelse.

Hos Specialkamera kan du blandt andet finde den smarte og særdeles anvendelige P-800 trådløs bevægelses-sensor med lang rækkevidde – en bevægelsessensor med mulighed for tilslutning af flere modtagere og sensorer til samme system. P800 er et system med mange gode muligheder for udbygning og er den helt rigtige løsning for dig, som ønsker et fleksibelt alarmsystem i kombination med din udendørs ringeklokke.

Når du udvider dit P800-system med en Modtager til Protect 800 trådløs sensor, har du mulighed for at tilslutte og parre 4 sensorer dertil. Det betyder, at hver sensor kan aktivere sin individuelle alarm eller lysindikator, således at du får en angivelse af, hvilken sensor der har aktiveret din modtagerenhed.

Du kan tilslutte op til 16 forskellige sensorer til en modtagerenhed i dit P800-system. Da sensoren har en rækkevidde på imponerende 800 meter, får du således en særdeles effektiv trådløs ringeklokke med 2 modtagere, når du vælger denne løsning. Og da du har mulighed for at udvide systemet med en trykknap, kan P800 også anvendes som udendørs dørklokke med 2 modtagere.

P800-sensoren er 100 % vandtæt og har op til 15 meters sensorrækkevidde samt justerbar sensorfølsomhed. Sensoren drives af 4 styk standard AA-batterier og har en batteridriftstid på omtrent et år.

Systemet er nemt selv at montere og installere og kan blandt andet tilbyde valg mellem 24 timers tilstand og nattilstand, hvilket er nyttigt, hvis du for eksempel kun ønsker at modtage meldinger om besøgende i løbet af aftenen eller om natten.