Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret**
Gratis fragt over 500 DKK*

Timelapse kamera

Med et time lapse kamera kan du optage en video af et langvarigt forløb. Videoen kan på få minutter vise et projekt eller en hændelse, der har varet flere dage eller flere uger.
Time lapse kameraer er velegnede til at optage byggeprojekter, produktionsforløb, fester, begivenheder og meget andet.

Kameraerne er meget strømbesparende og drives af alm. AA batterier. Så du kan også vælge at bruge et time lapse kamera som et overvågningskamera på steder hvor der ikke er adgang til strøm eller hvis du blot har brug for midlertidig overvågning, der er nem at opsætte.
Vi forhandler timelapse kameraer fra Brinno, der er specialiseret i at udvikle og producere professionelle løsninger til timelapse opgaver. Brinno kameraerne kan leveres med eller uden et vandtæt hus, der gør kameraerne anvendelig i alt slags vejr.

Kameraerne fra Brinno fremstiller automatisk en færdig time lapse video, så du ikke skal bruge tid på at sammensætte fotos til video efterfølgende.

Brinno har en komplet pakke, som er velegnet til montering på en byggeplads: Construction trio bundle inkl. vandtæt hus og professionelt monteringsbeslag. I denne pakke finder du alt, hvad du skal bruge for at komme i gang med professionelle tim lapse optagelser.

Time lapse fungerer ved kameraet tager fotos med faste intervaller. Fx et foto hvert 5. minut (12 fotos pr. time). Disse fotos sættes sammen til en video, som afspilles med fx 24 billeder pr. sekund.
Dermed bliver 24 timers optagelse til 288 fotos (24 timer à 12 fotos pr. time). Når de 288 fotos sættes sammen til en færdig time lapse video og afspilles med 24 billeder pr. sekund, vil videoen kunne afspilles på 12 sekunder.

Hvis kameraet fortsætte med at optage i to uger, vil den færdige video vare 168 sekunder (14 dage x 12 sek./dag).