Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret**
Gratis fragt over 500 DKK*

Brinno ATH120 vandtæt hus til TLC-300 timelapse kamera

Varenr.: ATH120

329,00DKK

Der er kun 1 tilbage på lager - Leveringstid: 1-2 hverdage

Vandtæt hus til Brinno time lapse kamera. Passer til TLC200Pro

Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret**
Gratis fragt over 500 DKK*

Hop til sektion

Beskrivelse

Med et vandtæt hus kan du anvende dit Brinno time lapse kamera udendørs og lave flotte film af fx byggeprojekter eller udendørs begivenheder.

De populære time-lapse kamera fra Brinno er i udgangspunktet ikke konstrueret til udendørs anvendelse med standardkabinettet. Men det kan sagtens lade sig gøre at bruge et Brinno kamera udendørs, når blot du sætter kameraet ind i et vandtæt hus.

Dette vandtætte hus, model ATH120, er skræddersyet til at passe præcis til Brinno TLC-300. Når du har tilkøbt det vandtætte hus til dit Brinno TLC-300, kan du nemt sætte kameraet ind i huset og påbegynde en time-lapse optagelse i et udendørs miljø - uden risiko for at kameraet bliver beskadiget af fugt eller vand.

Huset er konstrueret i gennemsigtig plastik, så der er både mulighed for at kameraets linse kan se ud gennem huset samtidig med at du på bagsiden af huset kan se kameraets indbyggede skærm.

Når kameraet er placeret i huset, kan du stadig betjene kameraet knapper ved hjælp af gennemføring af knapperne - på samme måde som du måske kender det fra et cover til en mobiltelefon.

På siden af kamerahuset finder du to gummidæksler, der kan åbnes, for at få adgang til stikkene på kameraets side. Dermed kan du tilslutte en strømforsyning, hvilket dog betyder, at huset ikke længere er helt tæt. Så det anbefales, at kameraet kun anvendes med batteridrift, når det skal være monteret udendørs.

Ligesom der på selve kameraet er et gevind til montering på et stativ eller et vægbeslag, så finder du også på ydersiden af kamerahuset et tilsvarende gevind, så det også er muligt at montere huset på samme måde, som når der ikke anvendes et vandtæt hus.

 

Passer til Brinno TLC-300.

Specifikationer

Tilbehør type Vandtæt hus