Trådløse dørklokker

I de fleste hjem er det nemt at installere en trådløs dørklokke.

Næsten alle hjem har brug for en dørklokke. Mange virksomheder har det samme behov. Vi har forskellige modeller til at løse opgaven i de forskellige situationer. Butikker kan have brug for en speciel model med bevægelsessensor, som automatisk giver signal, når kunder træder ind ad døren.

Den klassiske trådløse dørklokke består af en trykknap med indbygget trådløs sender samt en modtager med indbygget trådløs modtager og en højtaler. Begge dele af systemer er som regel batteridrevet, så installation er meget nemt overstået, da der hverken skal trækkes kabler til strøm eller til signalet mellem de to enheder.

Trådløs klokke med sensor

Til butikker og virksomheder kan det være praktisk at have en kundemelder, der giver besked, når kunder eller andre personer træder ind ad døren. Til dette formål kan man montere en type dørklokke, som består af en trådløs sender med indbygget PIR bevægelsessensor i stedet for en traditionel trykknap. Når PIR sensoren registrerer bevægelse, sendes et trådløst signal til en trådløs modtager, som kan afgive en lyd gennem den indbyggede højtaler. Pricippet minder meget om den almindelige trådløse dørklokke, bortset fra at trykkknappen er udskiftet med en PIR sensor.

Trådløs dørklokke med lang rækkevidde

Der findes et stort udvalg af traditionelle dørklokker, som har en rækkevidde på ca. 50 - 150 meter. Men i mange situationer er den begrænsede rækkevidde på det trådløse signal ikke nok til fx en virksomhed eller en skole, hvor der er større afstande eller hvor der er mange forhindringer, der kan dæmpe signalet, så rækkevidden bliver afkortet. Her kan det være nødvendigt at anskaffe et system med ekstra lang rækkevidde.

Vi forhandler trådløse ringeklokke med lang rækkevidde, som kan fungere på afstande helt op til 800 meter. Det er langt mere end de almindelige modeller til boliger. Den maksimale rækkevidde opnås, når der er frit udsyn mellem sender og modtager og når der ikke er væsentlige forhindinger i det mellemliggende område. Den maksimale afstand kan desuden være påvirket af andre trådløse signaler i nærheden, der kan være medvirkende til at signalet dæmpes. Det gælder især, hvis der findes andet trådløst udstyr, som sender på samme frekvensområde som den trådløse ringeklokke.

Alsidigt system med mange muligheder og lang rækkevidde

En af de populære modeller er Protect 800 trådløs bevægelsessensor med lang rækkevidde. Dette system består af forskellige enheder, der kan kombineres. Grundsættet indeholder en trådløs PIR sensor med sender samt en trådløs modtager. PIR sensoren er batteridrevet og kan placeres udendørs. Modtageren er beregnet til indendørs montering. Systemet kan udvides med ekstra PIR sensorer og ekstra modtagere. Det er også muligt at udvide med en trykknap, der kan sende et signal til modtageren, så man opnår samme funktion som en traditionel trådløs dørklokke, men med meget længere rækkevidde.

Find den rigtige dørklokke til dit behov

Er du stadig i tvivl om hvilken trådløse dørklokke der er den rette for dig? Vi fører en stort udvalg af anerkendte mærker. Vi kan også skaffe mange andre modeller end dem du ser her på siden.
Vi har hos Specialkamera.dk mange års erfaring med at rådgive vores kunder, så hvis du er det mindste i tvivl om, hvilket kamera der vil passe bedst til din situation, så tag gerne kontakt til os på e-mail info@specialkamera.dk eller telefon 25 78 90 09.