Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret**
Gratis fragt over 500 DKK*

Husalarmer

Er du på udkig efter en husalarm til din bolig? Så er du kommet til det helt rette sted. Danmark er et af de lande i Europa med flest indbrud per indbygger og ifølge Falck kan det at installere et alarmsystem i sin bolig medvirke til at mindske risikoen for indbrud med helt op til 70%. Hos Specialkamera.dk finder du et stort udvalg af moderne husalarmer til knivskarpe priser, der uden tvivl vil hjælpe med at holde enhver tyv på afstand!

Find den rette husalarm til dine behov

Hos Specialkamera.dk finder du et af markedets allerbedste udvalg af husalarmer til rigtigt gode priser. Der er mange ting man skal være opmærksom på, når man vælger et alarmsystem til sin bolig.

Et af de vigtigste ting at have for øje er hvorvidt, om man ønsker at kunne optage både video og ikke mindst lyd.

Hvis du vælger en trådløs alarm, kan du minimere arbejdet med at installere sensorerne, fordi sensorerne sender signalerne til basen via et trådløst signal. Dermed er alarmen nem at installere og kan tages i bruge på forholdsvis kort tid efter anskaffelsen, så du kan komme i gang med at få sikret hjemmet inden det er for sent.

De mindre alarmsystemer, såsom Technaxx alarm med indendørs trådløs sensor, fungerer med bevægelsessensorer, der aktiverer en højthylende sirene, som vil skræmme både indbrudstyve, vandaler og andre uvedkommende væk. På større alarmsystemer, som ABUS Smartvest, kan der tilkobles flere sensorer, som vil kunne aktivere alarmen i tilfælde af tyveri, brand eller anden fare.

Røg- og varmealarmer kan redde dit liv

Udover at du kan finde alarmer til at sikre din bolig imod indbrud, så inkluderer vores sortiment selvfølgelig også røg- og varmealarmer.

Disse alarmer er mindst ligeså vigtige at have, da de er lavet til at reagere på skift i temperaturer. Derfor kan de redde dit liv, særligt i tilfælde af brand.

ABUS Smartvest trådløs røg- og varmealarm kan sammen med Smartvest alarmere via push-notifikation eller pr. mail i tilfælde af brand.

Røg- og varmealarmen dækker et område på op til 40 m² og har indbygget test-knap til lyd-test. I hjemmet er de optimale steder for anvendelse af røg- og varmealarmer soveværelser og stuer samt børneværelser og gange, så du og din familie er sikker på at blive vækket af den, hvis I sover.

Undgå dyre abonnementer når du handler hos os

En af de største fordele ved at købe din alarm hos os er, at du slipper for dyre abonnementer.

Hos os er alle husalarmer uden abonnement. I de fleste tilfælde kan det løbe op i mange tusinde kroner at være tilknyttet til et bestemt vagtselskab. Så medmindre, at du har indgået en samlet aftale med dine naboer om nabohjælp, så er der mange penge at spare for dig. Alle vores husalarmer er nøje udvalgt for at sikre dig den højest mulige sikkerhed.

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig

Hvis du stadig er i tvivl om, hvilket slags husalarm, der passer bedst til din situation, så tvivl ikke med at tage kontakt til os. Vi har mange års erfaring med at rådgive vores kunder til at finde den bedste løsning på deres udfordringer. Vi ved derfor også, at to kunder aldrig kan være helt ens, og vi kan derfor hurtigt hjælpe dig med at sammensætte den helt rigtige løsning.