Vildtkameraer

Køb vildtkamera med og uden MMS-funktion hos Specialkamera.dk. Gratis, køreklar opsætning af MMS kamera. God rabat ved køb af 3 stk. eller flere. FRI FRAGT

Vildtkameraer er primært udviklet og designet til jægere, landmænd og andre, der har brug for at overvåge et udendørs område på lang afstand. Men et vildtkamera kan faktisk også fungere som et godt overvågningskamera. En af fordelene ved at bruge det til overvågning er, at det kan køre på batterier i langt tid uden tilsyn. De fleste af vores vildtkameraer har usynlige infrarøde LED. Når kameraet skal lave optagelser i mørke tændes det infrarøde lys, som udsendes med en bølgelængde, der gør lyset usynligt for det menneskelige øje. Dermed kan kameraerne forblive helt skjult i mørke og er velegnet til diskret overvågning, hvor man helst vil undgå at afsløre kameraets placering.

Find de bedste vildtkamera til dit behov her

Alle vildtkameraer lagrer fotos og/eller videooptagelser på et SD-hukommelsekort, som monteres i kameraet. SD-kortet kan nemt tages ud af vildtkameraet og udskiftes med et tomt SD-kort, når det skal tjekkes. For at se fotos og video, kan kortet sættes i en computer og optagelserne kan overføres til computeren inden kortet slettes. Nogle vildtkameraer har en overskrivningsfunktion, som sørger for automatisk sletning af de ældste optagelser, når kortet er fyldt.

Batteridriften gør det muligt at vildtkameraer kan placeres på steder hvor det er svært eller umuligt at bruge en fast strømforsyning. Det kan fx være overvågning af en byggeplads eller i en båd. Kameraerne er beregnet til udendørs brug og tåler både regn og frost. Derfor er et vildtkamera meget anvendeligt til mange situationer hvor almindelige overvågningskameraer ikke er optimale. De nyeste modeller har indbygget MMS-modul, der gør det muligt at få tilsendt fotos, når kameraet registrerer bevægelse - eller når man sender en SMS-kode til kameraet for at rekvirere et foto. B & S SG880MK-18mHD er af de mest populære vildtkamerer med SMS / MMS funktion. Det kan være nyttigt i et sommerhus eller en kolonihave, når det er stormvejr eller der er fare for oversvømmelse. 

Når et vildtkamera har usynlige infrarøde LED, lyser LED-pærerne med en bølgelængde, der er usynlig for det menneskelige øje. Normal er det synlige spektrums bølgelængder fra 380 nm til 750 nm. De usynlige IR-LED på vildtkameraerne udesender typisk lys med en bølgelængde på over 900 nm og ligger dermed udenfor det synlige spektrum. Når et vildtkamera har IR-LED, er det en fordel at kameralinsen har mulighed for at aktivere et IR-cut-off filter til at korrigere farverne. Hvis der ikke er et IR-cut-off filter, vil billlederne få nogle unaturlige farve ved visse belysningsforhold. På de fleste vildkameraer sidder der et IR-cur-off filter direkte foran linsen, som kan aktiveres automatisk, når det er nødvendigt.