Vi har lukket Grundlovsdag 5. juni og sender ingen pakker denne dag.
Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*
Rabat 12%

UOVision Glory 4G LTE Email

Varenr.: vk78

2.199,00DKK 2.499,00DKK

Mere end 5 på lager - Leveringstid: 1-2 hverdage

Alsidigt og driftsikkert vildtkamera med 4G LTE afsendelse af fotos og video til MMS eller e-mail. Engelsk brugervejledning.

Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

Hop til sektion

Beskrivelse

UOVision Glory 4G LTE er et af det mest fremragende vildtkameraer med 4G LTE-funktion. Kameraet er udført i en god og robust kvalitet og kan bruges i mange situation til både vildt og som overvågning.

Kameraet har en indbygget PIR-bevægelsessensor, som udløses af dyr og mennesker eller andre objekter, der udstråler varme. Ved udløsning af PIR-sensoren, optager kameraet et foto elller en video, som lagres på SD-kort i kameraet (SD-kort medfølger ikke - se under Relaterede Produkter nederst på siden).

Vildtkamera med mulighed for at sende MMS eller e-mail, når der er indsat et SIM-kort (SIM-kort medfølger ikke).

Med 4G-modulet sender kameraet optagelser via mobil-netværket. Denne funktion kræver et SIM-kort (SIM-kort medfølger ikke - se under Relaterede Produkter nederst på siden). Afsendelse på 4G-netværket er betydeligt hurtigere end 3G-vildtkameraer eller 2G GPRS-vildtkameraer.

Hvis du vil bruge funktionen til at sende fotos som MMS eller via e-mail, skal du enten anskaffe et SIM-kort hos din teleudbyder, eller tilkøbe det sammen med kameraet (se under "Relaterede Produkter" nederst på siden).
Det frarådes at anvende et SIM-kort fra "3" eller Oister, hvis du vil indstille kameraet til at sende MMS. 

Ved afsendelse af fotos, kan du vælge mellem lav eller høj opløsning, når fotos sendes via e-mail. Ved afsendelse af høj opløsning, sendes foto i den opløsning, kameraet er indstillet til at optage - dvs. op til 20 MP.

Det er også muligt at sende videoklip af begrænset varighed via 4G nettet.
Ved afsendelse af videoklip via e-mail, sørger kameraet selv for at begrænse datamængden til maks. ca. 10 MB pr. video ved at reducere videoens varighed, hvis det er nødvendigt.

Maksimal varighed ved afsendelse af video-klip via e-mail:

WVGA (848 x 480 px / 60 fps): Maks. 20 sek.
HD (1280 x 720 / 60 fps): Maks. 15 sek.
Full HD (1920 x 1080 / 30 fps): Maks. 10 sek.

Eksempel:
Du har indstillet kameraet til at optage video i Full HD med 30 sek. varighed pr. optagelse.
Kameraet sender en forkortet version på de første 10 sekunder.
På SD-kortet lagres videoen på 10 sekunder samt de resterende 20 sekunder i hver sin video, så der i alt lagres 30 sekunders video.

For at indstille kameraet til at sende MMS eller e-mail, skal du bruge en Windows PC, for at kunne køre den medfølgende software til at generere indstillingerne. Med softwaren indstilles hvilket teleselskab dit SIM-kort kommer fra og hvilke mobilnumre eller e-mail adresser, der skal modtage optagelserne. Du kan også justere alle kameraets andre indstillinger med PC softwaren.

Du er også velkommen til at få os til at hjælpe med indstilling inden vi leverer kameraet, så det er køreklart, når du modtager det.

Alle kameraets grundlæggende indstillinger kan foretages direkte på kameraets skærm med knapperne ved siden af skærmen.

Kameraets menuer kan indstilles til at stå på dansk, så det er nemt og brugervenligt at finde rundt i.

Bemærk: Vildtkameraet har ingen indbygget hukommelse til lagring af optagelser. Der skal indsættes et SD-kort (maksimalt 32 GB) før kameraet kan anvendes. SD-kort medfølger ikke. Se under Relaterede Produkter nederst på siden.

Det frarådes at anvende et micro-SD kort indsat i en adapter. Vi anbefaler at du i stedet anvende er standardstørrelse SD-kort (32 x 24 mm) på maks. 32 GB.

Som strømkilde anvendes 12 stk. AA batterier - gerne Lithium engangsbatterier. Batterierne medfølger ikke. Se under "Relaterede produkter" nederst på siden.

Det er også muligt at tilslutte en ekstern strømkilde. Fx et solcellepanel, en 230 volt adapter eller et 6 volt batteri. Stikket til strømtilslutning finder du i bunden af kameraet. Det er af typen DC4017 og måler 4,0 mm udvendigt og 1,7 mm indvendigt. Se under "relaterede produkter" nederst på siden.

Kameraet kan fungere både i dagslys og i mørke. Når det er nat eller halvmørt, anvendes de 60 stk. usynlige infrarøde LED'er, som lyser med en bølgelængde på 940nm. De infrarøde dioder muliggør sort-hvide fotos eller videooptagelser i mørke. I dagslys er optagelserne i farver. Optimeret infrarød filterteknologi, kombineret med den meget følsomme foto-chip, reducerer billedstøjen betydeligt. 

Glory 4G LTE kameraet har et vandtæt kabinet, der overholder IP-kapslingsklasse IP66. Kabinettet er beregnet til at klare udendørs vejr og nedbør og kan fungere ved temperaturer ned til 20 minusgrader. 

UOVision har konstrueret Glory 4G LTE med ekstra strømbesparende teknologi, så det kan anvendes udendørs i flere måneder. Det er velegnet både til overvågning af øde områder og naturligvis også til observation af dyreliv. Glory 4G LTE er et ideelt, trådløst vildtkamera til jægere og andre, der har brug for overvågning af lokationer på afstand.

Bemærk: Den medfølgende vejledning er på engelsk.
Dansk brugervejledning er under udarbejdelse og forventes klar medio marts 2023.

Med i pakken

- Vildtkamera inkl. antenne.
- Rem til montering på træ eller stolpe.
- Engelsk brugervejledning.

Det skal du bruge

- SD-kort (standardstørrelse 32 x 24 mm, maks. 32 GB).
- 12 stk. AA batterier i god kvalitet (ikke opladelige) eller ekstern strømforsyning (6 volt DC).
- SIM-kort hvis du vil sende optagelser som MMS eller e-mail.
- Kortlæser eller USB-kabel.

Specifikationer

Fotoopløsning (MP) 20
Videoopløsning Full HD 1080p (1920 x 1080)
CMOS opløsning (MP) 3
Nattesyn rækkevidde (meter) 15
Sensor rækkevidde (meter) 22
Nattesyn usynligt Ja
MMS / e-mail funktion Ja
Reaktionstid (sek.) 0,6
Dansk sprog i menuer Ja
Lyd på video Ja (on)
Video maks. varighed (sek.) 60
Batterier antal 6
SD-kort maks. str. (GB) 32
Loop -funktion Ja (on/off)
Multishot maks. antal 10
Skærmstørrelse (tommer) 2
Videovisning på skærm Ja
Start/stop timer Ja (4 perioder)
Synsfelt (grader) 58
TV-udgang 2 Nej
Data-udgang (USB) Ja
Data-udgang (USB) 2 Ja
Vandtæthed IP66
Strømindgang 6 volt DC 4,0 x 1,7 mm
Min driftstemperatur (°C) -20
Maks. driftstemperatur (°C) 60
Dimensioner 140 x 95 x 57 mm
Vægt (gram) 474