Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

Apple SD-kortlæser til iPad og iPhone med lightning stik

Varenr.: MJYT2ZM/A

309,00 DKK

Leveringstid: 1-2 hverdage

Kortlæser der kan tilsluttes iPhone og iPad med lightning stik.

Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

Nem overførsel af fotos og videoer fra fx dit vildtkamera eller actionkamera. Du kan naturligvis også overføre andre data fra dine SD-kort til iPhone og iPad.

Du kan indsætte SD-kort i kortlæseren. Hvis du skal aflæse micro-SD kort, har du brug for den adapter, der ofte medfølger til et micro-SD kort, som gør at det passer i en alm. SD-indgang.

Med Apple lightning SD-kort-kameralæser er det nemt at overføre fotos og videoer fra dit kameras SD-kort til din iPad eller iPhone, så du kan sortere dem og dele dem med familie og venner.

Når du har indsat SD-kortet i læseren, åbner din iPad eller iPhone automatisk appen Fotos, som organiserer dine fotos i øjeblikke, samlinger og år. 

Og hvis bruger iCloud Photo Library, gemmes alle dine fotos og videoer i fuld opløsning sikkert i iCloud og føjes automatisk til appen Fotos på alle dine enheder. 

Lightning to SD Card Camera Reader understøtter standardfotoformater, herunder JPEG og RAW, sammen med SD- og HD-videoformater, inklusive H.264 og MPEG-4. 

Det understøtter dataoverførsel med op til USB 3-hastigheder på 12,9-tommer iPad Pro og op til USB 2-hastigheder på 9,7-tommer iPad Pro og alle andre iPad- og iPhone-modeller.

Andre købte også