Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret**
Gratis fragt over 500 DKK*

Trådløst bakkamera

Trådløse bakkameraer er popuplære fordi det er nemmere at montere end et traditionelt bakkamera med kabel. Der findes to typer trådløst bakkamera: analogt og digitalt. Et analogt system er udmærket hvis man kun skal bruge ét kamera og hvis afstanden er begrænset. Digitalt bakkamera er en nyere teknik, som giver en række fordele i forhold til analogt trådløst signal.

Det digitale signal er mere robust og driftsikkert og bliver dermed ikke så nemt påvirket af andre trådløse signaler i nærheden - fx Blue Tooth eller mobiltelefoner. Kameraerne og skærmen har indbyggede trådløse modtagere og sender, som skal parres sammen med en digital kode. Det betyder at signalet er låst og ikke kan aflyttes eller forstyrres af andre trådløse bakkameraer i nærheden.
Det seneste skud på stammen er et trådløst bakkamera til iPad - iPhone og Android. Denne model benytter WiFi til at sende det trådløse billede til en tablet eller smartphone. Teknikken minder om et IP-kamera, som er meget populært til overvågningskamera. Det nye bakkamera til iPad fungerer med en gratis app, der fås til både iOs og Android. Når app'en er installeret skal der ændres en WiFi indstilling og så er det trådløst bakkamera klar til brug.

Sådan vælger du det rigtige trådløse bakkamera

Når du skal købe en trådløst bakkamera er der en række overvejelser, som du bør gøre dig. Her iblandt de følgende specifikationer ved bakkameraet:

- Monitorstørrelse
- Antal kanaler
- SD-kort

Bakkameraet er som oftest beregnet til en bestemt type monitor. Her er det vigtigt, at du ved hvilken størrelse monitor, din bil har. Nogle modeller kan tilgå en 7” og 9” skærm, mens andre er mere fleksible.

Søger du en løsning, hvor flere kanaler er påkrævet, bør du enten undersøge din eksisterende monitors tilkoblingsmuligheder ved flere kameraer eller finde en monitor, som kan køre splitvisning – alt afhængig af antallet af kameraer. Dette er en løsning, som ofte er ideel til f.eks. større varevogne og lastvogne. Vær opmærksom på, at du ofte vil skulle tilkøbe ekstra kameraer.

Hvis du beslutter dig for en løsning, hvor monitoren har indbygget videooptager, kan du indsætte et SD-hukommelseskort i en kortlæser i monitoren. Du kan se mere om de forskellige typer og størrelser på SD-kort i vores produktkategori herom.

Det trådløse kamera til iOS og Android er et populært valg når man skal have et bakkamera til campingvogn.

Er et trådløst bakkamera ikke nødvendigvis den rigtige løsning for dig, så tag et kig i vores kategori for bakkameraer med kabel. Specialkamera.dk har også stort udvalg af dashcams til at dokumentere trafikhændelser.

Har du spørgsmål, eller søger du hjælp, er du velkommen til at sende os en mail på info@specialkamera.dk eller kontakte os på tlf.: 25 78 90 09.