Bakkamera Full HD til iPhone / Android i kraftigt kabinet

Varenr.: bkwf2

1.699,00 DKK

Leveringstid: 1-2 hverdage

Trådløst bakkamera med WiFi-opkobling til iPad eller iPhone. Kan også bruges med Android smartphones og tablets. Virker med både 12 volt og 24 volt DC indgangsspænding.

Infrarøde dioder sørger for nattesyn / night vision, så kameraet kan anvendes i totalt mørke. Videobilledet er i farver ved dagslys og skifter til sort / hvid ved infrarød belysning i mørke. 100% støv- og vandtæt (IP65) og anvendeligt til udendørs montering.

Solidt konstrueret trådløst bakkamera til iOS (iPad eller iPhone) samt Android. Fungerer trådløst med en indbygget WiFi sender, der kan kobles op på din iOS enhed (iPad / iPhone) eller Android.

Kameraet skal tilsluttes 12 volt eller 24 volt DC.

Der er indbygget kraftige infrarøde lysdioder, som giver et fint nattesyn. Når IR-lyset er aktivt, bliver billedet sort/hvidt.
Der er også indbygget to hvide LED-dioder, som kan give hvidt lys, så billedet bliver i farver. Du indstiller selv, om kameraet skal anvende infrarødt eller hvidt lys.

Ideel løsning til en hestetrailer pga. nem montering og fordi det ikke er nødvendigt at installere en speciel skærm i bilen.

Du installerer en gratis app på din iPad / iPhone / Android og skifter en indstilling under WiFi og så er du klar til at bruge din mobil- eller tablet-skærm som bakkameraskærm. App’en downloades og installeres nemt ved at søge på “CamHi” i AppStore eller Play Butik.

Det trådløse signal modtages via WiFi, så derfor er der ikke mulighed for at bruge WiFi til internetadgang / email mm. så længe du ønsker at vise billede fra kameraet.
Men det betyder ikke noget i praksis, da man jo ikke har brug for internet under kørsel og bakmanøvrer.

Kameraet har et indbygget WiFi access point - det svarer til en slags internetrouter, blot uden internetforbindelse. Dvs. du skal ikke bruge ekstra udstyr for at installere dette kamera. 

Det hele er indbygget i WiFi kameraet og du kobler din iOS / Android telefon eller Android tablet / iPad op til kameraet på samme måde som, når du kobler op til ethvert andet WiFi netværk.

Der medfølger en antenne til montering direkte på kameraet.
Den medfølgende antenne har en sendestyrke på 3 dDi, hvilket giver en godt allround sendeområde.

Den trådløse rækkevidde fra kameraet til den enhed, der skal modtage billedet er meget individuel og afhænger af evt. forhindringer og andre trådløse signaler i nærheden.

Under optimale forhold, udendørs og uden forhindringer er rækkevidden op til 100 meter.

På de fleste køretøjer skal man forvente at rækkevidden er reduceret til ca. 20 meter - i nogle tilfælde mindre.

Videokvaliteten kan indstilles med app’en i to niveauer. Dermed kan man vælge, om det er vigtigst at have høj billedkvalitet eller lav forsinkelse - eller en mellemting.

Rækkevidden kan forlænges ved at montere en ekstern antenne (se længere ned på siden) - de fås i forskellige udgaver med forskellig rækkevidde.
Ved at montere en 5 dBi eller 7 dBi antenne, kan man forlænge rækkevidden, men samtidig afgrænses sendeområdet til et mere smalt felt.