Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret**
Gratis fragt over 500 DKK*

Overvågningskamera

Se også vores mange trådløse overvågningskameraer til priser fra 499,- Overvågningskameraer kan være nyttige i mange situationer. De små og kompakte kameraer kan optage video på SD-kort. Videooptagelserne på SD-kortet kan efterfølgende gennemses på en computer med fx Windows Media Player. Når man opsætter et overvågningskamera med indbygget optager, slipper man for at lave teknisk opsætning af trådløs forbindelse eller kabelføring. Det eneste man skal tænke på er strømforsyning til kameraet.

Kameraerne er kompakte og kan monteres diskret uden at tiltrække opmærksomhed. I mange situationer er det interessant at opsætte diskret overvågning uden at andre bemærker det, hvis man har mistanke til at uønskede hændelser finder sted. 

Det mest populære overvågningskamera med optagelse på SD-kort er skjult i et kabinet, der er magen til en almindelig bevægelsesføler. Dette kamera filmer konstant, men starter kun optagelser, når der registreres bevægelser foran kameraet. Lagringen af videooptagelsen starter tre sekunder før kameraet registrerer bevægelse. Dermed risikerer man ikke at miste den første del af optagelsen. Det er også muligt at starte en kontinuerlig video-optagelse via den medfølgende fjernbetjening. Kameraet kan tilsluttes direkte til en almindelig TV-skærm med et medfølgende kabel. På TVet kan du så følge med i overvågningen.

I de seneste år er der kommet en hel række forskellige løsninger indenfor videoovervågning på markedet. Der kan derfor være mange overvågningssystemer, der minder om hinanden, hvor den brugervenlige software, den høje videoopløsning eller det flotte design bliver den afgørende faktor for det endelige valg af overvågningskamera.

Når du vælger dit overvågningskamera, så er det vigtigt at overveje videokameraets formål og om det skal benyttes i din private bolig, til fjernovervågning af sommerhuset, på kontoret eller i din virksomhed. Den væsentligste faktor er, at overvågningssystemet passer til din individuelle situation. Hvis du ønsker at bruge overvågningskameratet i din egen bolig, vil vi altid anbefale, at du også investerer i en god husalarm, så din bolig er sikret på bedste vis.

Dome kameraet er et godt valg til at beskytte dit hjem, eller virksomhed mod ubudne gæster. Disse effektive og vandalsikrede overvågningskameraer er formet som kupler, der oftest monteres på en væg eller i loftet. Et dome kamera kræver ikke meget plads, og kan skjules, så tyven ikke opdager overvågningen.

I modsætning til dome kameraet, så fylder et bullet kamera noget mere, og er temmelig synlig. Bullet kameraet har derfor ofte en mere præventiv virkning, der skræmmer potentielle indbrudstyve væk og holder vandaler på lang afstand. Disse overvågningskameraer er især velegnet til bevogtning af større områder såsom skoler, lagerhaller og boligblokke.

IP står for internet protokol og gør det mulig for digitale enheder at tale sammen via internettet. Et IP kamera er super smart, da du kan bruge din smartphone til at overvåge din ejendom, hvor som helst, og når som helst. Dertil er et IP kamera oftest trådløs, hvilket betyder at systemet ikke er afhængig af en fast kabelføring, hvorfor der heller ikke behøves en uddannet montør til hjælp med installeringen.

Et trådløst overvågningskamera kan være en rigtig god sikkerhedsløsning og tryghedsskaber. Denne kamera type kan både bruges indendørs og udendørs. Desuden kan de kobles på et krypteret netværk, så ejendommen kan overvåges fra din smartphone, uanset hvor i verden du er, blot at du har internetadgang.