Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret**
Gratis fragt over 500 DKK*

Reolink Trackmix LTE 4G Kamera

Varenr.: reoTM4G

3.499,00DKK

Der er 5 på lager - Leveringstid: 1-2 hverdage

4G kamera med dobbeltlinse og auto-zoom tracking. Der medfølger ikke dansk brugsanvisning.

Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret**
Gratis fragt over 500 DKK*

Hop til sektion

Beskrivelse

Reolink TrackMix LTE er 100 % ledningsfri og understøtter 4G LTE mobilnetværk. Den kan panorere 355° og vippe 90° og er i stand til at spore bevægelige objekter automatisk. Dette kamera er drevet af et indbygget, opladeligt batteri med mulighed for tilslutning af et solcellepanel (solcellepanel medfølger ikke).

Kameraet kommer online på internet via mobil bredbånd (4G / LTE) når der er indsat et SIM-kort, så der ikke er behov for WiFi, hvilket gør dette kamera helt uafhængigt af installationer og dermed perfekt til byggepladser, campingpladser, fjerntliggende gårde eller marker osv. SIM-kort medfølger ikke.

Super Wide & Super Clear:
Kameraets unikke kombination af to linser (vidvinkel og tele) giver dig et bredt overblik og et klart nærbillede på samme tid, og de to billeder vises på samme skærm.

Følg det automatisk:
TrackMix LTE kan panorere 355° og vippe 90° for automatisk at følge det bevægelige objekt og vise det i både vidvinkel- og nærbillede.

Virker på 4G og batteridrevet:
Reolink TrackMix LTE er et kamera med to linser, der arbejder på 4G LTE-netværk. Med batteri- og evt. solenergi kan du installere dette kamera stort set overalt - når blot der er mobildækning. Du får gavn af de mange nyttige funktioner - herunder smart-registrering, automatisk sporing, tovejslyd og meget mere.

Sprøde 2K Super HD-videoer:
Med en ekstra høj opløsning på 4 MP (2K) kan dette kamera med dobbelt linse fange skarpere og finere detaljer, hvilket giver dig en bedre visuel oplevelse og bedre materiale til dokumentation og som bevismateriale, når du skal genkende personer og deres færden.

Smart Detection:
TrackMix LTE kan skelne mennesker, biler og kæledyr* fra andre objekter for at give dig mere præcise advarsler.

To-vejs lyd:
Reolink TrackMix LTE har en indbygget mikrofon og højttaler, så du kan høre og tale med besøgende foran kameraet i realtid, hvor som helst.

To nattesynstilstande:
Der er indbygget infrarøde dioder og et hvidt spotlight i TrackMix LTE, som muliggør et klart nattesyn selv om natten. Du kan nemt skifte mellem farve- og sort-hvid-billeder alt efter forskellige situationer. Med infrarøde dioder får du en diskret overvågning, der giver et sort-hvidt billede. Den hvide spotlight kan tændes ved bevægelsesregistrering - efter samme princip som en udendørs lampe med sensor - og giver mulighed for farvebillede i mørke.

Genopladeligt batteri:
Reolink TrackMix LTE er udstyret med et langtidsholdbart genopladeligt lithium-batteri med lang driftstid mellem opladningerne. Derfor kan kameraet installeres hvor du vil, uafhængigt af elektriske installationer. Du kan få tilsendt notifikation i app'en, når batteriniveauet falder til 10 %.

Lagringsmuligheder:
Du kan gemme dine optagelser lokalt på Micro SD-kort (maks. 256 GB). Hvis du er bekymret for at miste micro-SD kortet, kan du vælge at gemme optagelserne i Reolink Cloud (kræver abonnement). Du skal dog være opmærksom på at upload er mere energikrævende og derfor vil batteriet blive drænet hurtigere samt at det kræver et større dataforbrug på dit mobil bredbåndsabonnement. Uanset om kameraet lagrer video på micro-SD eller i cloud, vil du kunne afspille optagelserne med app'en på din mobil.

Udendørs og indendørs montering:
Det solide kabinet er vandtæt i kapslingsklasse IP65. Det betyder at kameraet er støvtæt og tåler vandstråler fra alle sider. Så du kan roligt montere kameraet udendørs uanset vejret. Hvis du vil forlænge kameraets levetid, kan det være nyttigt at montere det i skygge, så du begrænser mængden af direkte sollys. Det kan også være hensigtsmæssigt at vælge en placering, hvor kameraet er i læ for regn, så der ikke dannes vanddråber fra nedbør og dug på linsen, som kan forårsage et utydeligt eller forvrænget billede.

Time Lapse Fun-funktion:
Time-lapse-funktionen kan optage fotos med faste intervaller i en lang periode og sammensætte dem til en video, der kan afspilles på få minutter. Det kan fx anvendes til optagelse af byggeprojekter, solopgang og solnedgang osv, så du kan få interessante, korte videoer af forløb, der varer mange dage.
* Bemærk: Kun vidvinkelvisningen understøtter timelapse.

Realtidsadvarsler:
Kameraet kan indstilles til at sende dig notifikationer i app'en umiddelbart efter registrering af bevægelse. Du kan indstille, hvornår du vil aktivere notifikationer – hele tiden eller efter en bestemt tidsplan via den brugervenlige app.

Livevisning og smart afspilning:
Se livestreaming og følg med for at se, hvad der sker, når du ikke er der via den gratis app. Du kan nemt tjekke, hvad der sker i dit hjem eller din virksomhed, og hurtigt søge efter de vigtigste beviser eller sjove øjeblikke.

Bevægelseszoner:
Du kan tilpasse bevægelseszonen efter dit behov og bestemme, hvor objekternes bevægelser vil blive registreret, og hvor de skal ignoreres.

Stemmestyring:
Lige så nemt som at sige "Hey Google, vis mig garage", kan du tjekke, hvad der sker der på dine Google Nest Hub eller Chromecast-kompatible fjernsyn.

4G-forbindelse:
4G-forbindelse gør dette kamera funktionsdygtigt, hvor Wi-Fi ikke er tilgængeligt. Det kræver at der indsættes et 4G data-SIM-krt (medfølger ikke), som kan give ubegrænset forbindelse. 

Med i pakken

  • Kamera inkl. monteringsbeslag
  • Rem til montering på træ eller lignende
  • Skruer til montering
  • Boreskabelon
  • Klistermærke
  • Quick-start guide på engelsk
  • Ladeledning med USB-C stik og USB-A stik

Bemærk: der medfølger ikke en dansk vejledning og der medfølger ikke en USB-oplader (du kan bruge en oplader fra en mobiltelefon - eller se under Relaterede Produkter)

Specifikationer

Miljø Udendørs og indendørs
Lagring SD-kort
SD-kort maks. kapacitet (GB) 256
Videoopløsning 4 MP (2560 x 1440)
Nattesyn afstand (meter) 30
App til smartphone Ja
Motorstyring Pan, tilt og zoom (PTZ)
Tilslutning Trådløst mobil bredbånd via SIM-kort
Bevægelsessensor PIR
Driftstemperatur min. (gr. C) -10
Driftstemperatur maks. (gr. C) 55
Vandtæt kapslingsklasse IP65
Synsfelt /FOV vandret (grader) 96°-38°
Synsfelt /FOV lodret (grader) 55°-21°
Strømkilde Opladeligt batteri (kan tilsluttes solcelle)
Dimensioner 228,2 x 147 x 129 mm