Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*
4G via SIM

Reolink Go PT Plus inkl. solcellepanel

Varenr.: reolinkgoptP

3.199,00DKK

Mere end 5 på lager - Leveringstid: 1-2 hverdage

Go PT Plus er en videreudvikling af det populære Go kamera fra Reolink, som opkobles med mobilt bredbånd via et SIM-kort

Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

Hop til sektion

Beskrivelse

Ligesom model Go Plus, har Go PT Plus indbygget opladeligt batteri og opkobling via mobil bredbånd, når der er indsat et SIM-kort (SIM-kort medfølger ikke). Dermed er kameraet 100% frit for kabler til strøm og til overførsel af videobillede. Der skal heller ikke være Wi-Fi i nærheden af kameraet, fordi kameraet selv sørger for at etablere en internetforbindelse via mobil data.

Med den gratis app fra reolink kan du tilgå live-visning og lagrede optagelser (kræver micro-SD kort - medfølger ikke). Du har også adgang til at ændre kameraets indstillinger fra app'en, som fås både til Android og iOS. Alt dette kan kontrolleres på lang afstand - du behøver ikke være i nærheden af kameraet Det eneste der kræves er, at kameraet er placeret i et område med god mobildæknig og at du har internet på din mobil.

Du kan også vælge at tilgå kameraet fra en computer. Reolink tilbyder gratis software til både Windows og Mac OS.

Model Go PT Plus har som noget nyt fået motorstyret linse. Linsen kan styres vandret og lodret med app'en, så du kan dreje den 355° (Pan) og kippe den 140° (Tilt).

Det opladelige batteri kan holdes oplades det meste af tiden med det medfølgende solcellepanel. Det afhænger meget af brugsmønsteret og aktivitetsniveauet samt antal solskinstimer, om solcellepanelet kan følge med til at du slipper helt for opladninger af batteriet. I de fleste installationer skal man påregne nogle manuelle opladninger i vinterhalvåret pga. få solskinstimer.

Det indbyggede batteri er et 6000 mAh opladeligt lithium batteri, som kan holde strøm i cirka 1-4 uger uden solcelleopladning - afhængig af, hvordan kameraet bruges og hvor tit det bruges. Kameraet sender automatisk en advarsel til din app, når batteriniveauet er nede på 10%.

Der kan indsættes et micro-SD kort på maksimalt 128 GB (medfølger ikke) som kan bruges til at lagre videooptagelser, når den indbyggede bevægelsessensor opfanger mennesker eller dyr foran kameraet. Der er også mulighed for at blive advaret, når der registreres bevægelser ved hjælp af push-beskeder, der sendes som notifikationer til din app på smartphone. Desuden kan kameraet sende en e-mail med et vedhæftet foto, hver gang der er bevægelser. Sensoren er en fysisk PIR-sensor, som er varmefølsom. Denne teknologi er med til at reducere kameraets strømforbrug, når det står på standby samt minimere antallet af falske alarmer og optagelser. Sensorens følsomhed kan justeres, så den fx er mindre tilbøjelig til at reagere på hunde og katte.

Når PIR-sensoren udløses af fx dyr eller mennesker, kan kameraets højttaler afspille en sirenelyd - eller du kan vælge at du selv indspiller en lyd eller en sætning, som skal lyde fra kameraet, hver gang der er nogen som bevæger sig.

Behovet for datamængde på dit SIM-kort er afhængig af, hvor tit du skaber forbindelse til kameraet og hvor længe du bruger det ad gangen.
Som eksempel kan du kalkulere med at 1 times fremvisning af video i 1080 P opløsning (Full HD) med standard bitrate på 1,5 Mbps, kræver cirka 1 GB data.
Hvis du nøjes med at se video i "Fluent" mode (bitrate på 160 kbps), kan du til gengæld se op til 10 timers video og forbruge 1 GB data.

Indbygget mikrofon og højttaler gør det muligt at optage video med lyd, men giver også to-vejs kommunikation. Det vil sige, at du kan se live video fra kameraet på din app og høre, hvad kameraets mikrofon opfanger. Du har også mulighed for at tale ud gennem kameraets højttaler ved at tale i din mobil app.

En ekstra bonus funktion i kameraet er time-lapse tilstand. Denne funktion kan aktiveres, hvis du vil bruge kameraet til at optage fotos med faste intervaller over en tidsperiode - uanset om der er bevægelse. Disse fotos kan bruges til at lave en kortvarig video, som viser et længevarende tidsforløb på kort tid. Det er især velegnet til byggeprojekter og lignende situationer. Du vælge selv om kameraet skal lagre individuelle fotos eller en video, når der optages time-lapse på micro-SD kort (kræver tilkøb af micro-SD kort).

Med i pakken:

- Reolink Go PT Plus batteridrevet 4G kamera
- Resetnål
- Monteringsbeslag
- USB-kabel
- Skruesæt
- Klistermærke
- Boreskabelon
- Kvikstart guide på engelsk og andre sprog.

Der medfølger ikke dansk brugervejledning.

Specifikationer

Miljø Udendørs og indendørs
Lagring SD-kort
SD-kort maks. kapacitet (GB) 128
Videoopløsning 4 MP (2560 x 1440)
Nattesyn afstand (meter) 10
App til smartphone Ja
Motorstyring Pan og tilt
Tilslutning Trådløst mobil bredbånd via SIM-kort
Bevægelsessensor PIR
Driftstemperatur min. (gr. C) -10
Driftstemperatur maks. (gr. C) 55
Vandtæt kapslingsklasse IP64
Synsfelt /FOV vandret (grader) 95
Synsfelt /FOV lodret (grader) 57
Synsfelt /FOV diagonalt (grader) 115
Strømkilde Opladeligt batteri (kan tilsluttes solcelle)
Dimensioner Ø 98 x H 112 mm