USB mikroskop

USB mikroskoper til firmaer og privatpersoner

Hos Specialkamera.dk finder du et stort udvalg af USB mikroskoper og tilbehør, så du kan komme helt tæt på de små detaljer, der ikke kan ses med det blotte øje. Vi sælger digitale mikroskoper fra Dino-Lite, der leverer nogle af de bedste kvalitetsprodukter på markedet.

Med en forstørrelse på op til 200 gange kan et digitalt mikroskop bruges til at studere alverdens småting. De digitale mikroskoper bliver ofte brugt i erhvervsmæssige sammenhænge til fx kvalitetskontrol, eller til hobbyentusiaster, som interesserer sig for at studere eksempelvis frimærker, pengesedler, insekter, planter m.m. Særligt er det digitale mikroskop uundværligt i lægemiddelindustrien og IT-branchen, som bruger dem til mikroskopiske undersøgelser og forskning. Ligeledes anvendes USB-mikroskoper i ingeniørfirmaer og elektronikvirksomheder til højkvalitets forstørrelse verden over.

Her på siden kan du gå på opdagelse i vores forskellige USB mikroskoper og finde netop det produkt, der opfylder dine behov. Du kan også få forskellige former for lamper og baggrundslys samt bordstativer til USB mikroskopet, der samlet giver dig den absolut skarpeste og bedste løsning.

Digitale mikroskoper fra Dino-Lite

Størstedelen af vores udvalg kommer fra Dino-Lite, som er opfinderen af det håndholdte digitale mikroskop. I dag er Dino-Lite markedsledere og det elektroniske mikroskop bliver brugt af både privatpersoner og firmaer verden over.

De digitale mikroskoper kan tilkobles en computer og tage effektive billeder og videoer. Mange af de Dino-Lite produkter, som findes hos Specialkamera.dk, hører under Basic produktserien. Med disse produkter får du USB mikroskoper, der er økonomisk overkommelige og utrolig nemme at bruge. De har en forstørrelse, der går fra 10 til 70x og op til omkring 200x. Produktserien er derfor en prisbillig løsning, som kan bruges til videnskabelige og erhvervsmæssige undersøgelser, hvor der ikke er behov for den største forstørrelse og billedopløsning. Basic produktserien er desuden velegnet til stort set alle hobby formål.

Dino-Lite Edge modellen er et af de bedste produkter her på siden. Dette USB mikroskop kommer fra Edge-serien, der tilbyder en højere kvalitet og grad af fleksibilitet. Dette produkt er det bedste valg for professionelle, der behøver den bedst mulige billedkvalitet og farvegengivelse. Derfor er dette USB mikroskop perfekt til erhvervsmæssig anvendelse og de mere krævende opgavetyper.

USB mikroskoper til tablet og PC

USB mikroskoperne kan oftest kobles til både PC og tablet. Nogle af mikroskoperne fungerer dog kun med Windows og derfor er det vigtigt, at du sørger for at købe et digitalt mikroskop, som passer til dit styresystem. Til Basic-serien fra Dino-Lite medfølger der en DinoCapture-software til både Mac OS og Windows 7, 8 og 10.

Når det elektroniske mikroskop tilkobles tablet eller PC ved hjælp af USB, kommer billeder og videoer hurtigt op på den pågældende enhed. På denne måde kan du med det samme se resultaterne af det, du undersøger. For de bedste resultater benyttes et baggrundslys og her anbefales vores Dino-Lite backlight stage, som giver to forskellige former for belysning - brightfield og darkfield.

Hvis du er interesseret i at høre mere om vores USB mikroskoper, er du meget velkommen til at kontakte os på info@specialkamera.dk.