Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret**
Gratis fragt over 500 DKK*

Spionkameraer

Spionkameraer og spionudstyr til overvågning og diskrete optagelser

Spionkameraer, også ofte omtalt som spy cameras, er meget kompakte digitale videokameraer, der er skjult i et lille kabinet, og som findes i et væld af praktiske og diskrete forklædninger. Spionkameraer og spionudstyr generelt kan bruges i mange forskellige situationer til at foretage videooptagelser eller tage stillbilleder uden at vække unødig opmærksomhed. Hvad enten det er til tyverisikring af boligen, dokumentation af trafikulykker eller til dokumentation af samtaler imellem dig selv og andre personer for eksempel i forbindelse med overvågning af medarbejdere.
Hos Specialkamera.dk finder du populære spionkameraer forklædt som klassiske armbåndsure og virkelighedstro powerbanks, der går i ét med tapetet. 

Husk, at du selv er ansvarlig for at overholde gældende lovgivning ved anvendelse af produkterne. Hos Specialkamera.dk opfordrer vi til at produkterne kun anvendes til lovlige formål.

Ingen produkter

Der blev ikke fundet nogen produkter!

Spionkameraer skal være svære at opdage

Det vigtigste ved et spionkamera er, at det skal være så diskret som muligt, så det ikke vækker opsigt. For at sikre maksimal diskeression, så findes der en lang række mini spionkameraer både med og uden bevægelsessensorer, som kan hjælpe dig. Hos os finder du blandt andet såkaldte Arbåndsure med videokamera, der kan sidde på armen uden at tiltrække opmærksomhed, da det også fungerer som et helt almindeligt armbåndsur.

Derudover finder du også vækkeure med bevægelsessensor, som er rigtigt effektivt at bruge, hvis du skal foretage optagelser i et større rum og gerne vil have gemt alt lyden i god kvalitet.

Den er let at anvende til fx møder eller samtaler, hvor der er brug for at lave diskrete videooptagelser i Full HD-opløsning.

Vi tilbyder også billedrammer med indbyggede kameraer og lydoptagere, der ligner helt almindelige billedrammer. Disse modeller kan nemt placeres på et bord, en hylde eller hænges op på væggen uden at vække opsigt, da billedrammen er et velkendt boliginteriør, som ses i mange hjem. På bagsiden af rammen findes mikro-SD kortet og USB tilslutning samt knapper til betjening. Placer den et strategisk sted i dit hjem eller på dit kontor, og hold diskret øje med dine værdier.

Man kan også vælge at bruge et spionkamera, der er skjult i en USB-nøgle. Denne kan ligge fremme uden at vække opmærksomhed eller den kan placeres i en lomme, så kun en lille del er synlig. Dette er et af vores allermest populære mini spionkameraer.

Spionkameraer til dokumentation af hændelser i trafikken

Det er ikke kun i hjemmet at du kan få gavn af et spionkamera. Det kan i høj grad også være særdeles gavnligt at have med sig, hvis man færdes meget i trafikken. Ligeledes har du også nemmere ved at dokumentere hændelser i trafikken, hvis du skulle blive vidne til en trafikulykke.

Med et forrudekamera i bilen kan du uafbrudt optage alle trafikhændelser, så du fx er bedre stillet i forsikringssager, hvis du skulle blive indblandet i en trafikulykke. Spionkameraer er nemlig særligt kendetegnet ved, udover at de er diskrete, at de også er særdeles gode til at optage bevægelser, der foregår i højt tempo, ligesom det er tilfældet med actionkameraer.

Hvis du leder efter sådan et kamera, så vil vi særligt anbefale et Leox kamera, der er blandt de bedste forrude kameraer på markedet. Leox kameraet har knivskarp billedkvalitet, er nemt at montere på bilruden med den kraftige sugekop og har strømforsyning via det medfølgende kabel, der tilsluttes cigartænderstikket. Dertil har det genopladelige batteri i forrudekameraet til formål at fungere som backup, hvis strømforsyningen evt. skulle forsvinde under en ulykke.

Hvis du færdes meget i trafikken enten af natur eller på grund af dit arbejde, så vil vi også altid anbefale jer at investere i et bakkamera, så I er dækket 100% ind, hvis I skulle komme ud for en ulykke af den ene eller den anden art.