Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret**
Gratis fragt over 500 DKK*

Tilbehør til vildtkameraer

Tilbehør til vildtkamera

Et vildtkamera er særlig brugbart for dig, der er jæger, eller dig, der gerne vil holde øje med dine dyr på gården. Kameraerne kan klare alle slags vejr, så derfor benyttes de dog også ofte i andre situationer – eksempelvis til overvågning af privatpersoners båd eller sommerhus. For at få det optimale ud af dit vildtkamera er det af og til nødvendigt med noget ekstra udstyr. Her på siden finder du en masse forskelligt udstyr til vildtkamera. Vi har bl.a. tilbehør der skal sikre, at dit kamera altid har strøm på, og at det er beskyttet mod tyveri m.m.

Nogle vildtkameraer har en overskrivningsfunktion, som selv sørger for automatisk sletning af gamle optagelser når kameraet er fyldt. Dette gør, at du automatisk har mere plads til nye videooptagelser. Skulle kameraet dog alligevel mangle plads, kan du her på siden finde nogle nye SD-kort, som kan skiftes ud med det gamle kort. Vi har forskellige størrelser, alt efter hvor meget lagringsplads du behøver - vores største SD-kort til vildtkamera kan rumme 32 GB.

Sådan sikrer du, at der altid er strøm på dit vildtkamera

Når du skal overvåge ude i naturen er det vigtigt, at der altid er strøm på kameraet. Hvis du er jæger, er det utrolig ærgerligt ikke at få det eller de rådyr med, som har bevæget sig på stedet en halv time efter at vildkameraet er løbet tør for strøm. Eller kommer der en voldsom storm omkring dit sommerhus tæt ved vandet, er det også rigtig ærgerligt ikke løbende at kunne holde øje med oversvømmelse eller anden form for skade.

Skal du overvåge et sted, der har kort afstand til en stikkontakt er det derfor altid en god idé at tilslutte vildtkameraet til en strømforsyning. Hos Specialkamera.dk har vi strømforsyning til Seissiger vildtkameraer og strømforsyning til BolyGuard vildtkamera og en universal strømforsyning til flere forskellige vildtkameraer. Med strømforsyning slipper du for at tænke på, om dit kamera løber tør for strøm. Til både Seissiger og BolyGuard er det desuden muligt at benytte et solcellepanel med et tilhørende opladeligt batteri/powerbank, hvilket er en fordel når du ikke har adgang til en stikkontakt. Solcellepanelerne findes ligeledes her på siden.

Hvis du ikke har adgang til en stikkontakt, benytter de fleste vildtkameraer også batterier og derfor sælger vi naturligvis også disse her på siden. Vores bedste batterier er uden tvivl Energizer Lithium Batteri AA med 1.5 volt. Dette kvalitetsbatteri giver op til 11 gange længere driftstid end almindelige AA batterier og er derfor særligt velegnet til vildtkameraer.

Beskyttelse af dit vildtkamera

Til beskyttelse af dit vildtkamera kan du med fordel købe en sikringsboks. Med denne er dit vildtkamera ekstra godt beskyttet mod tyveri eller anden uønsket adgang. Du opnår stadig samme billedkvalitet på kameraet, da sikringsboksene er lavet fra samme mærke, som også leverer vildtkameraet. Dermed er hullerne til linse og sensor nøje og præcist placeret.