Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

Batteridrevet overvågningskamera

Batteridrevet Wi-Fi kamera giver dig en fuldstændig kabelfri installation. Signalet er trådløst via Wi-Fi og strømkilden er også uden kabler, fordi der er indbygget opladeligt batteri. På nogle af vores IP-kameraet med batteridrift overføres billedet ikke via Wi-Fi men med mobilt bredbånd via SIM-kort. Dette er den ultimative løsning, når du har brug for 100% frihed til placering af kameraet.

Når du skal vælge et udendørs overvågningskamera, kan en af overvejelserne være, om det skal være med strømtilslutning eller til batteridrift. I mange situationer kan det være besværligt eller næsten umuligt at trække strømledninger til et kamera. Derfor kan du få en stor fordel ved montering af et batteridrevet Wi-Fi kamera. Det er 100% frit for kabler, fordi videosignalet overføres trådløst via Wi-Fi og strømforsyningen sker med et opladeligt batteri. Du skal påregne at oplade batteriet med jævne mellemrum - eller installere et solcellepanel, som kan hjælpe med at vedligeholde spændingen på batteriet.

Vi har batteridrevne udendørs kameraer både til Wi-Fi opkobling og til SIM-kort, hvis der ikke er Wi-Fi.

Begge typer har en bevægelsessensor, der reagerer på op til ca. 10 meters afstand. Ved registrering af bevægelse sendes en notifikation som push-besked til app på din mobil. Der kan samtidig startes en videooptagelse i kameraet, hvis der er indsat et micro-SD kort. Det er også muligt at få tilsendt en e-mail med et vedhæftet foto.

Med app'en kan du tilgå live video og afspille lagrede optagelser samt ændre på kameraets indstillinger. Når det er mørkt, tændes infrarødt lys, som kan give belysning på afstande op til ca. 10 meter.

Der er mulighed for at tilkøbe solcellepanel, som i det meste af tiden vil kunne begrænse behovet for manuel opladning af batteriet. Det afhænger i høj grad af, hvor ofte der er aktivitet og hvor ofte du skaber forbindelse til kameraet og hvor længe du bruger live-video.