Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

Bakkamera

Vi har bakkamera til alle typer køretøjer, herunder både til biler og ikke mindst campingvogne. Så uanset om du skal bruge dit bakkamera til en varevogn eller til en campingvogn, kan du få det hos os. De større modeller er velegnede som bakkamera til lastbiler eller til landbrugsmaskiner. Du kan vælg et trådløst bakkamera eller et kabelført.

De store skærme på 9 tommer er meget anvendelige, når der skal bakkamera på en traktor eller mejetærsker og især hvis der er behov for split-visning. Både 7 tommer skærm og 9 tommer skærm fås med quad split-visning, så du kan se flere bakkameraer på én gang. På splitskærmene kan tilsluttes op til 4 bakkameraer med kabel eller trådløst. Det seneste produkt er et bakkamera til iPad og iPhone - det er en smart løsning, hvis du alligevel har en iPad eller iPhone med i bilen.

I dag er udvalget af bakkameraer rigtig stort. Man kan få alt fra den enkle løsning velegnet til personbiler og varevogne, hvor der monteres et lille, simpelt kamera. Mens større systemer til entreprenørmaskiner, campingvogne, lastbiler og busser har større skærme med høj opløsning samt kameraer med vidvinkel, der giver et bedre og længere udsyn samt muligheden for at se de blinde vinkler.

Hos Specialkamera.dk tilbyder vi professionelle bakkameraer i flere forskellige størrelser, varianter og med et utal af funktioner. Vi forhandler bakkameraer, der blandt andet kan modstå vibrationer, er vandtætte og udstyret med parkeringslinjer, der hjælper dig med at afstandsbedømme samt vidvinkler i op til 170° og nattesyn, så du ikke er begrænset af belysningen fra dine baklygter, når du fx skal bakke rundt om hjørner i mørke.

Der er forskellige måder at montere sit bakkamera på. Hvis bakkameraet er beregnet til påmontering skal det monteres udvendigt på køretøjet. Det kunne fx være ved nummerpladen på en personbil, eller på taget af en varevogn. Bakkameraer til påmontering er en rigtig god løsning, når der skal bakkes eller ses rundt om hjørner, da de giver dig et frit udsyn over det umiddelbare område bag bilen, så du kan se præcist hvad der er bag dig samt muligheden for tydeligt at kunne se anhængerkroge m.m.

Når et bakkamera er beregnet til indbygning betyder det, at bakkameraet monteres ved at blive boret ind i bagkofangeren eller i bagklappen ved nummerpladelygten på køretøjet. Bakkameraer til indbygning giver mulighed for en mere diskret og næsten usynlig finish, modsat kameraer til påmontering, som fylder mere. Disse bakkameraer er særligt velegnet til større køretøjer, hvor du nemmere vil kunne se trafikken bag dig, og kunne foretage vognbaneskift med ekstra sikkerhed. Bakkameraer til indbygning vælges også ofte på grund af kameraets skjulte montering, da mange foretrækker en diskret montering, der ikke er synlig udefra.

Vælger du et kabelført bakkamera, kan du få brug for at tilkøbe et eller flere kabler til bakkamera. Det gælder især for de list større kameraer med 4-pol stik. Her medfølger ikke et kabel som udgangspunkt, fordi de findes i flere forskellige længder. Det kan goså være at du får brug for en adapter eller en anden type stik. Disse dele finder du på vores side med tilbehør til bakkamera. Her finder du også en nyttig sugekopholder, som passer til monitors på 7 tommer og 9 tommer.

Hvis du på den anden side ønsker, at dit bakkamera skal være så diskret som muliigt, så kan du også overveje at købe et trådløst bakkamera. Trådløse bakkameraer udmærker sig ved, at det er nemmere at montere end et bakkamera med kabel. Der findes to typer trådløst bakkamera: analogt og digitalt. Et analogt system er udmærket hvis man kun skal bruge ét kamera og hvis afstanden er begrænset. Digitalt bakkamera er en nyere teknik, som giver en række fordele i forhold til analogt trådløst signal.

Du kan finde flere informationer på vores side med bakkamera til campingvogn.