Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret**
Gratis fragt over 500 DKK*

Professionelt kompakt CCD bakkamera med nattesyn AHD

Varenr.: bk22H

799,00DKK

Mere end 5 på lager - Leveringstid: 1-2 hverdage

Professionelt CCD kamera med infrarødt lys. Bakkamera i høj kvalitet og indbygget i et meget kompakt kabinet.

Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret**
Gratis fragt over 500 DKK*

Hop til sektion

Beskrivelse

Kompakt bakkamera i professionelt udførelse og kvalitet. Opløsningen er AHD 1080p som sikrer dig et meget klart og tydeligt videobillede på din skærm, når du skal bakke eller navigere og er afhængig af et billede, hvor alle detaljer fremstår helt skarpt og i høj kvalitet.

Kameraet er konstrueret til at fungere under ekstreme forhold og er tæthedsbeskyttet i den højeste klasse IP69K.
Dvs. det er 100% vandtæt og modstår selv kraftige vandstråler.

Dette kompakte bakkamera kan bruges både i dagslys og i mørke. Når der er tilstrækkeligt lys fra omgivelserne (dagslys eller kunstig belysning) fungerer kameraet i farver. I mørke tændes kameraets indbyggede infrarøde dioder automatisk og sørger for belysning på op til 7 meters afstand - også i totalt mørke. Når kameraet fungerer med infrarødt lys, bliver billedet sort-hvidt pga. infrarødt lys.

Husk at tilkøbe et forlængerkabel med 4-pol stik, hvis du skal montere bakkameraet i en afstand der er mere end 40-50 cm fra din monitor. Se nederst på siden under "Relaterede Produkter"

Bemærk at dette kamera er med høj opløsning på videobillledet - kaldet "AHD". Derfor kan kameraet kun anvendes med en monitor, der også understøtter AHD-videoopløsning. Hvis din monitor kun kan virke med den ældre CVBS standard, kan dette kamera ikke fungere med din monitor.

Specifikationer:

AHD opløsning
Driftsspænding: 12 volt DC.
2,5 mm linse.
Synsfelt: 120 grader.
5 stk. IR LED til nattesyn.
Infrarøde dioder rækker op til 7 meters afstand i mørke.
Leveres med 4-pol stik.
Dimensioner uden holder/fod:  53 x 40 x 57 mm (BxHxD)
Dimensioner med holder/fod:  56 x 63 x 57 mm (BxHxD)
Driftsmiljø: -20℃-70℃, RH 95% MAX

AHD står for "Analog High Definition". Det er en videooverførselsstandard, der bruges i bl.a. bakkameraer og overvågningskameraer samt DVR-systemer. AHD blev introduceret som en løsning til at sende high-definition video over koaksialkabler. Denne teknologi understøtter videoopløsninger op til 1080p og giver et signifikant kvalitetsløft i forhold til ældre analoge systemer som CVBS. AHD understøtter HD-opløsninger på enten 720p eller 1080p, hvilket giver klarere og mere detaljerede billeder. En af de store fordele ved AHD standarden er at man kan anvende samme kabler som bliver anvendt til de ældre kameraer i CVBS standard. Det skyldes at begge typer signal er analogt og derfor kan transmitteres på en enkelt leder med stel.

CVBS, også kendt som "Composite Video", er en standard for analog videooverførsel. Denne teknologi har været brugt i mange år og er kendt for sin enkelhed og kompatibilitet med en bred vifte af udstyr. CVBS-signaler sendes typisk gennem RCA-kabler og understøtter standard definition (SD) video. CVBS er kompatibelt med næsten alle skærme, TV og overvågningsudstyr, hvilket gør det til en universel løsning. Til gengæld er opløsningen begrænset til SD - dvs. 720 x 576 pixels i PAL eller 720 x 480 pixels i NTSC.

Specifikationer

Nattesyn Ja
Synsvinkel (grader) 120