Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret**
Gratis fragt over 500 DKK*

IP kamera

IP kamera – Trådløs overvågning med simpel betjening

Et IP kamera anvender et IP netværk som opkobling og til at overføre videosignalet. Modsat analoge kameraer, kan man med et trådløst IP kamera få en løsning, der tilsluttes direkte til din netværksrouter, og som derfor ikke kræver andet udstyr end en computer, tablet eller smartphone.

Hos Specialkamera.dk finder du mange IP kameraer med indbygget optager, så videooptagelserne kan lagres på et SD-kort eller er mikro-SD kort. Nyere modeller understøtter også lagring på netværksdrev / NAS eller NVR (Network Video Recorder).

De fleste IP kameraer i vores sortiment har både mulighed for kabelforbindelse med standard RJ45 stik og trådløs forbindelse via wi-fi. Så hvis du har et trådløst netværk med wi-fi dækning i området hvor IP-kameraet skal monteres, skal du kun sørge for at der er strøm i nærheden af kameraet.

Kameraerne fra Reolink er supernemme at installere med en unik ID. Du skal derfor ikke tænke på opsætning af firewall, fordi kameraet automatisk etablerer forbindelse til din app eller computer gennem P2P teknologi.

Driftssikre IP kameraer til alle overvågningsformål

I dag køber flere og flere trådløse IP kameraer til overvågning af deres bolig. Dels fordi videoovervågning giver tryghed og dels fordi kameraovervågning har en præventiv effekt overfor indbrudstyve og andre uvedkommende personer.
Et trådløst overvågningskamera til udendørsbrug såvel indendørsbrug, er ideel til flere formål. Blandt andet babyovervågning, camping- og bådovervågning, sikring af private boliger samt fjernovervågning af sommerhuse.
IP-kameraer er ligeledes velegnet til butiksovervågning og overvågning af virksomheder, hvor de trådløse kameraer med fordel kan stå på en fod eller monteres på en væg samt i loftet. Særligt er de vejrbestandige dome kameraer, hvor monteringen beværliggør hærværk, den perfekte løsning til udendørs overvågning.

Kompakte IP-kameraer med imponerende specifikationer

Hos Specialkamera.dk finder du et bredt udvalg af kompakte IP-kameraer med smarte funktioner og imponerende specifikationer, der er nemme at installere og konfigurere. Med en netværksbaseret løsning, er du ligeledes sikret et støjfrit og ikke mindst krypteret signal, så dine optagelser forbliver dine.

Uanset, hvor i verden du befinder dig, kan du følge kameraet live, blot du har internetadgang. Anvendelse af IP-standarden til videosignalet gør nemlig, at du kan anvende en vilkårlig enhed, der kan gå på internettet, både når du skal indstille kameraet eller se live video.

Med vores IP kameraer får du blandt andet:

- Indbygget mikrofon og højttaler (på udvalgte modeller)
- HD billedkvalitet og flydende billeder
- Op til 30 meters nattesyn (infrarød)
- Bevægelsessensor med alarmering
- Gratis apps til smartphone og tablet

Hvilke love gælder for TV-overvågning?

I dag er der en udbredt misforståelse omkring lovgivningen ift. anvendelsen af overvågningskameraer. Mange tror kameraovervågning er i strid med loven, og noget som folk bare gør alligevel. Dette er ikke korrekt. Man må gerne anvende overvågningskameraer, så længe man blot overholder loven.

Grundlæggende, siger TV-overvågningsloven at, hvis du har overvågningskamera må du KUN filme på egen grund og du SKAL skilte med det.

Så hvis en familie efter gentagne indbrud i deres hjem, sætter kameraer op i haven og i indkørslen for at tage tyvene på fersk gerning, så er tv-overvågningen lovlig, da der ikke er tale om områder, der benyttes til almindelig færdsel. Kameraerne skal monteres, så de ikke filmer uden for grunden på fx fortovet.

Ligeledes er familiens opbevaring af optagelserne undtaget fra persondatalovens regler, der gælder for enhver form for behandling af personoplysninger (billeder) i forbindelse med tv-overvågning.
Husk, at du selv er ansvarlig for at overholde gældende lovgivning ved anvendelse af produkterne. Hos Specialkamera.dk opfordrer vi til at produkterne kun anvendes til lovlige formål.