Aflytningsudstyr

Hos Specialkamera.dk finder du et stort udvalg af spion- og aflytningsudstyr til mange formål, der er designet til at tage højde for en lang række forskellige forhold. GSM-aflytningsapparater bruger GSM-mobilnettet til at sende aflytningen til din telefon. Du ringer op til aflytningsapparatet, der er udstyret med SIM-kort. Apparatet besvarer derefter dit opkald og tænder for den indbyggede mikrofon, så du kan høre hvad der foregår i lokalet.

Vi har også alm. trådløs overvågning via radiobølger. Det fungerer som en envejs-walkie-talkie. Du kan også optage samtaler eller møder med vores aflytningsudstyr. USB-nøgle med indbygget mikrofon giver mulighed for diskrete lydoptagelser. Eller den digitale diktafon, der kan starte en lydoptagelse, når der registreres lyde.

Effektivt spionudstyr til diskete overvågningsopgaver

Spion- og aflytningsudstyr bruges ved aflytning af fx en telefonsamtale eller samtaler, som du ønsker at dokumentere. Dette sker tit i situationer om overvågning af medarbejdere.
Du kan ligeledes anvende udstyret som en diktafon til at optage interviews og møder, til indtaling af din personlige dagbog, daglige beskeder eller notater. Spionudstyr kaldes derfor også tit for lytteudstyr i folkemunde.

I vores sortiment finder du derfor blandt andet professionelle GSM-aflytningsapparater, der er velegnet til langsigtet overvågning af rum, hvor der ikke er adgang til en stikkontakt samt aflytningsudstyr med almindelig optagelse af lyd, der er god til diskret optagelse i et rum, et køretøj, eller til at bære skjult på kroppen.

Hvis du ønsker en løsning, der er nem at gemme og som ikke vækker mistanke, så tilbyder vi smarte USB-nøgler med 4 GB lager, der kan optage via en indbygget mikrofon, men som også kan bruges som almindelig USB-nøgle. Dette aflytningsapparat ligner derfor en almindelig USB-nøgle, men er udstyret med en mikrofon og en knap til at starte digitale lydoptagelser.

Vi tilbyder også spionkuglepenne med videokamera, der ikke vil vække unødig opmærksomhed. Dette aflytningsudstyr er et transportabelt skjult kamera med integreret mikrofon, der både optager billeder og lyd. Det er super nemt at anvende til eksempelvis møder eller samtaler, hvor der er brug for at lave diskrete videooptagelser i Full HD-opløsning med lyd. Kuglepennen kan adskilles på midten, hvor den ene halvdel er et micro SD og den anden halvdel fungerer som en helt almindelig kuglepen. Fælles for alle vores årpdilter er, at de tilbyder maksimal diskretion, så du nemt og ubemærket kan foretage en lang række forskellige former for aflytninger. Mulighederne for at anvende spy cameras er mange og vi kan derfor uden tvivl hjælpe dig, uanset hvilken situation, som du står i.

Find skjulte overvågningskameraer i din bolig

Hvis du omvendt har mistanke om, at du selv bliver overvåget, så kan vi også hjælpe dig. Vores sortiment inkluderer også detektor der kan bruges til at scanne efter overvågningskameraer eller aflytningsudstyr. I disse tilfælde anbefaler vi BugHunter Professional CR01. Denne detector er et yderst effektivt redskab til sporing af trådløse aflytningsenheder, skjulte, trådløse kameraer og andre trådløse sporingsenheder. Den fylder ikke meget og kan fungere uden lyd, så du kan bruge den diskret uden andre lægger mærke til det.

Bemærk, at du selv er ansvarlig for at overholde gældende lovgivning ved anvendelse af vores produkter indenfor aflytningsudstyr. Vi opfordrer alle vores kunder til kun at anvende produkterne til lovlige formål.