Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

Udendørs dørklokke

Vælg den rette udendørs dørklokke eller indgangsmelder

Er du indehaver af en butik, eller har du kontorvirksomhed med reception? Så har du brug for en god indgangsmelder, som kan fortælle dig, om der kommer kunder, gæster eller klienter ind ad døren.

En moderne indgangsmelder eller dørklokke har den store fordel, at du ikke behøver at skulle investere i større elektriske installationer for at opsætte dem. Du kan nemlig sagtens finde en rigtig god trådløs dørklokke, som bruger batterier og således ikke behøver nogen form for fast strømforsyning.

Det betyder, at du kan placere din ringeklokke udendørs eller indendørs, alt efter hvad der passer dig bedst. Så længe modtagerenheden og sensoren er inden for den angivne radius, vil du uden problemer kunne benytte en trådløs dørklokke udendørs.

Ensonordic trådløs dørklokke – et populært valg

Er du på jagt efter en rigtig god udendørs dørklokke, som er nem at montere og installere, kan du med fordel se nærmere på mulighederne fra Ensonordic. Den danske elektronikproducent Ensonordic er kendt for at levere forbrugerelektronik i høj kvalitet og står bag en af de mest populære trådløse dørklokker på markedet.

Hos Specialkamera.dk forhandler vi den avancerede og brugervenlige dørmelder. Den trådløse dørklokke fra Ensonordic kan bruges i butikker, værksteder, på kontorer eller klinikker, hvor man som indehaver eller receptionist har behov for at vide, hvornår der kommer gæster eller kunder.

Installation af Ensonordic dørklokke

Dørklokken fra Ensonordic består af to enheder, nemlig bevægelsessensoren – den såkaldte PIR-sensor – og modtageren. PIR står for Passive Infra Red, idet bevægelsessensoren er forsynet med infrarødt lys til registrering af bevægelse.

Bevægelsessensoren kan opsættes ved indgangen, og modtageren kan du enten tage med dig rundt eller placere, hvor du altid kan høre den – for eksempel i butikkens baglokale. På den måde kan du altid høre, når bevægelsessensoren registrerer en besøgende i dit erhvervslokale, ved at modtagerens alarm aktiveres.

Du kan indstille din trådløse ringeklokke til en ringetone, der matcher dine behov. Ensonordic udendørs ringeklokke leveres med 8 forskellige toner. Du kan vælge, at både modtager og bevægelsessensor skal afgive lyd, eller du kan slå alarmen fra på bevægelsessensoren.

Bevægelsessensoren kan registrere bevægelser i en radius af op til 7 meter, og rækkevidden mellem PIR-sensoren og modtageren/lydgiveren er helt op til 50 meter. Her bør du dog tage højde for mure eller metalafskærmninger samt andet elektronisk udstyr, der udsender signaler.

Lydniveauet i alarmen er 85 dB, hvilket ligger inden for det hørbare spektrum – også selvom du ikke er i umiddelbar nærhed af din modtagerenhed. Den trådløse dørklokke bruger batterier og skal have 2 AA-batterier samt 2 C-batterier / LR14.

Find en udendørs klokke hos Specialkamera

Foruden indgangsmelderen fra Ensonordic finder du her hos Specialkamera.dk et stort udvalg af udendørs trådløse ringeklokker og kundemeldere fra andre brands. Tjek for eksempel den smarte udendørs dørklokke med kamera, som kan bruges med en app, der installeres på din smartphone eller tablet.

Et andet bud på en vandtæt dørklokke til udendørs montering er denne trådløse ringeklokke med 800 meters rækkevidde, der kan bruges som indgangsmelder eller alarm på større arealer. Ringeklokken har mulighed for tilslutning af op til 16 trykknapper og sensorer og har et valgfrit antal modtagere, hvilket gør den velegnet til anvendelse i lagerbygninger eller andre erhvervslokaler med flere indgange.