Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

Videoovervågningsskilt

Gør opmærksom på dit overvågningskamera med et videoovervågningsskilt

Hvis du ønsker at beskytte dit og din families hjem mod indbrud, er det – foruden et godkendt låsesystem og en effektiv alarm – en god idé at forsyne boligen med videoovervågning. På den måde har du gjort alt, hvad du kunne for at indbrudssikre boligen. Og samtidig er du garanteret den bedst mulige dokumentation for eventuelle indbrud eller forsøg herpå.

Med synligt opsatte overvågningskameraer uden for dit hus får du samtidig glæde af en vis forebyggende effekt. Der er ingen, som har lyst til at havne på de knivskarpe optagelser, et moderne overvågningskamera kan levere – og da slet ikke, mens man er i færd med at forbryde sig imod loven. Sætter du således et eller flere overvågningskameraer op uden for din bolig, for eksempel i indkørslen eller tæt på indgangspartierne, vil du kunne skræmme de fleste potentielle tyveknægte fra at gennemføre deres lyssky forehavende.

I denne anledning er det samtidig smart at opsætte skiltning på grunden, som fortæller såvel de ubudne som de indbudte gæster, at de kan risikere at blive videoovervåget. Videoovervågningsskilte fungerer på én og samme tid som advarsel og som en forebyggende aktivitet. Hvis en indbrudstyv ikke kan se det udendørs opsatte overvågningskamera, vil vedkommende af et overvågningsskilt kunne udlede, at han eller hun risikerer at havne på ”skjult kamera”. Og så har dit kameraovervågningsskilt tjent sit formål.

Hvilket skilt til videoovervågning skal jeg vælge?

Der findes flere forskellige skilte med videoovervågningssymboler, som du kan sætte op i nærheden af din bolig – og for så vidt også inden døre, hvis du har opsat indendørs overvågningskameraer.

Hvis du på tydelig vis ønsker at gøre opmærksom på udendørs videoovervågning, kan du med fordel vælge det tydelige Skilt videoovervågning plastik 8x10 cm, som leveres to ad gangen fra Specialkamera. Dette skilt er 100 % regntæt og vejrbestandigt og vil sagtens kunne holde til en placering udendørs i flere år.

Til indendørs opsætning kan du for eksempel vælge de lidt mindre Klistermærke til kameraovervågning trekantet. Klistermærkerne leveres i pakker a fem styk og kan placeres synligt rundtomkring i hjemmet eller på kontoret.

Du kan også vælge det officielle ABUS Advarselsklistermærke, Videoovervågning 60x80mm. Dette overvågningsskilt måler 6 x 8 centimeter og kan ligeledes med stor fordel placeres inden døre.

Al den stund du blot har opsat udstyr til videoovervågning på din egen private grund, tjener videoovervågningsskilte primært til advarsel for eksempelvis fragtmænd, postbude, renovationsmedarbejdere med videre om, at de befinder sig på overvåget grund. Har du videoovervågning opsat inden døre, og får du jævnligt besøg af rengøringsfolk, barnepiger med videre, har du pligt til at informere disse om, at der er opsat overvågningskameraer i boligen.

Hvis du har til hensigt at overvåge et offentligt tilgængeligt område, er du ifølge gældende dansk lov forpligtet til at opsætte skilte med videoovervågning. Vær opmærksom på reglerne for overvågning på offentligt tilgængelige områder. Læs mere her.