Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

Klistermærke til kameraovervågning trekantet 5 stk. pakke

Varenr.: STCKWC105

49,00DKK

Der er 3 på lager - Leveringstid: 1-2 hverdage

Trekantet klistermærke ca. 15 x 15 cm. Pakke med 5 stk.

Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

Hop til sektion

Beskrivelse

Fortæl dine besøgende at området er videoovervåget. Så kan du både opnå en afskrækkende effekt, samtidig med at almindelige besøgende er informeret om at du har kameraer.

Når du sætter disse klistermærker op i dit hjem eller i din virksomhed, vil du tydeligt kunne signalere at stedet er videoovervåget og dermed kan du opnå en præventiv effekt. Nogle indbrudstyve og hærværksudøvere bryder sig ikke om at løbe risikoen for at blive optaget på kamera, når de udfører ulovlige handlinger. Der er naturligvis ikke en garanti for, at kriminelle vil holde sig væk på grund af klistermærkerne. Men det vil betyde at nogle af de kriminelle vil tænke sig om en ekstra gang og måske gå videre til nabo-ejendommen, hvis der er større chance for at optræde diskret hos naboen. I nogle tilfælde vil man desværre opleve at målrettede indbudstyve ikke tager hensyn til, om der er videoovervågning. Det gælder især, hvis der er tale om et bestillingsarbejde eller hvis bygningen rummer kostbare effekter eller letomsættelige varer.

Under alle omstændigheder er det en god idé at informere almindelige, lovlydige besøgende om, at der findes videoovervågning i området. Du har lov til at have videoovervågning på et privat område, hvor der ikke er offentlig færdsel. Hvis der vil forekomme lovlig færdsel af personer, der har normale ærinder, er det en god praksis, at disse personer bliver informeret mundtligt eller via skilte, så de ikke kan være i tvivl om, der kan forekomme videoovervågning, når de er på din ejendom. Det gælder fx postbude, fragtmænd, skraldemænd, serviceteknikere, kunder, leverandører osv. Når du sætter opsætter skilte til oplysning om videoovervågning, vil du gøre personerne en tjeneste, så de ved, hvad de kan forvente ved at komme på besøg.

Skilte til videoovervågning kan i sig selv også virke forebyggende, selv om du ikke har kameraer til videoovervågning. Men vi anbefaler alligevel, at du ikke nøjes med skilte eller attrap-kameraer, når du gerne vil forberede dig på uønskede gæster. Det er som nævnt ikke alle, der vil holde sig væk ved synet af et skilt om videoovervågning. I disse situationer, kan det være meget værd at have videooptagelser, der kan dokumentere hændelser, der måtte opstå, når en uønsket gæst ignorerer at der er skiltning om videoovervågning og blot går videre med sit ærinde.

En pakke indeholder fem styk.

- Materiale: PVC
- Tykkelse: 0,25mm
- Dimensioner: ca. 15 x 15 cm