Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

Vildtkamera med Wi-Fi

Når du har et vildtkamera med Wi-Fi, får du adgang til at overføre fotos eller video til din mobil via en app. Du slipper for at åbne kameraet og tage SD-kortet ud, fordi du kan stå i nærheden af kameraet og have trådløs adgang til kameraet. Du bruger din mobil som en slags trådløs fjernbetjening til kameraet, så du på op til 10 meters afstand kan får adgang til kameraets indstillinger og til de optagelser, der ligger på SD-kortet. Når du efterfølgende bevæger dig længere væk, ophører forbindelsen og kameraet fortsættet som før med at gemme optagelserne på SD-kortet.

Der er flere indlysende fordele ved at have et vildtkamera med Wi-Fi, sammenlignet med et almindeligt kamera, hvor du normalt skal tage SD-kortet ud hver gang, du vil tjekke det.

- Hurtig måde at tjekke, om der er kommet nye optagelser.
- Tjek kameraet der er placeret i haven mens du er indendøre
- Undgå at åbne kameraet, så du ikke slipper fugtig luft ind i kameraet.
- Du afsætter ikke spor i området tæt på kameraet, så du begrænser forstyrrelse af vildtet.
- Nem adgang til optagelserne selv om kameraet hænger på et svært tilgængeligt sted.

Du skal være ca. 10 meter fra kameraet, for at kunne får trådløs adgang via Wi-Fi.
Et vildtkamera med Wi-Fi er ikke en erstatning for et MMS / e-mail kamera - fordi du ikke får tilsendt billederne til din mobil. Det er nærmere en udbygning af et traditionelt "offline" vildtkamera, som kan fjernstyres via mobilen, når du er i nærheden af kameraet.

Hvis du hellere vil have et vildtkamera, der løbende sender optagelserne til din mobil, kan du se på siden med MMS vildtkameraer, der sender via et SIM-kort.