Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

Indgangsmelder til butik

Vælg den rette indgangsmelder til din butik

Som indehaver af en butik har du med sikkerhed behov for en klokke, der ringer, når døren åbnes. Ellers har du ikke mulighed for at vide, om der er kunder i butikken, hvis du for eksempel er i gang med at fylde op eller befinder dig ude i baglokalet.

I gamle dage ville dette kunne ordnes med en klokke eller bjælde, som ringede, når døren blev åbnet. Men da mange butikker i dag er forsynet med automatiske skydedøre, er den traditionelle klokke erstattet af en digital en af slagsen – den såkaldte indgangsmelder.

Hvad er en indgangsmelder?

En indgangsmelder er en klokke, der ringer, når døren til din butik bliver åbnet – helt uden at kunden behøver at aktivere denne ved at trykke på en knap. En indgangsmelder er nemlig forsynet med en bevægelsessensor, som fungerer ved hjælp af PIR, hvilket står for Passive Infra-Red.

Sensoren registrerer altså ved anvendelse af infrarødt lys, at nogen kommer ind gennem døren, og sender dernæst signal til en modtageenhed. Herfra udsendes en form for alarm, som kan varsle personalet om, at der er kunder eller besøgende i butikken.

Hvilken indgangsmelder skal jeg vælge?

Det er altid en god idé at tage butikkens størrelse og disposition i betragtning, når du skal vælge ringeklokke, døråbner eller indgangsmelder. Hos Specialkamera.dk kan vi tilbyde op til flere forskellige modeller med varierende rækkevidde og indstillingsmuligheder.

Til et lille butikslokale vil du ikke have behov for stor rækkevidde eller flere sensorer. Her vil du uden problemer kunne opsætte den trådløse indgangsmelder / kundemelder / døralarm, som med en følerækkevidde på syv meter og en senderækkevidde på op til halvtreds meter fint kan dække en lille butik, salon eller klinik.

En af de store fordele ved denne model er, at den er trådløs. Det betyder, at du ikke behøver at slutte den til et strømudtag. Du skal blot sørge for, at såvel sensor som modtageenhed er forsynet med batterier.

En anden mulighed er den superbillige indgangsmelder, trådløs bevægelsessensor med klokke – en kompakt trådløs kundemelder, som passer perfekt til et lille butikslokale, eksempelvis en kiosk eller et forkontor til en klinik.

Med denne lille indgangsmelder får du, foruden et frekvensområde på seks meter og en følervinkel på halvfems grader, en fin og prisvenlig løsning, som giver dig klar besked, når kunder træder ind ad døren til din butik.

Indgangsmelder til større arealer

Hvis din butik dækker et stort, eventuelt udendørs område, såsom en trælasthandel eller en gårdbutik, kan det være en fordel med en indgangsmelder, som har en noget større rækkevidde. Du kan eventuelt tjekke vores P-800 trådløse bevægelsessensor med lang rækkevidde, som giver dig mulighed for tilslutning af flere bevægelsessensorer. P-800 trådløs bevægelsessensor med lang rækkevidde er den bedste løsning, når du ønsker at holde øje med, hvem der opholder sig på din ejendom. Du kan således bruge denne model i både erhvervsøjemed og i din private bolig. Har du for eksempel en stor indkørsel eller et større gårdareal, kan du ved hjælp af denne bevægelsessensor med alarm få besked, når der er besøg på matriklen.