Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

Udendørs overvågningskamera

Når du skal vælge et udendørs overvågningskamera, er der flere ting at tage stilling til. Det skal selvfølgelig være vandtæt for at fungere udendørs. Mange gange er det også mest praktisk at kameraet er trådløst, når det skal monteres udendøre. Der findes flere typer trådløse kameraer til udendørs brug.

En af de mest populære typer er WiFi baserede kameraer. Med WiFi kan du nemt opsætte et kamera, hvis blot der er god signalstyrke hvor kameraet skal placeres. Hvis du er usikker på om signalet er kraftigt nok, kan du vælge at trække et netværkskabel hen til kameraets placering. De fleste udendørs WiFi kameraer har også et netværksstik, så du selv vælger, om det skal fungere med kabel eller uden. En anden type udendørs overvågningskamera er baseret på digitalt trådløst signal, som sender billederne til en basestation, der er placeret indendøre. Basen kan tilkobles din router med et kabel, så kameraerne bliver tilgængelige via Internet. Denne type udendørs kamera leveres bl.a. af ABUS.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg vælger udendørs overvågningskamera?

Et udendørs overvågningskamera er essentielt, når du vil sikre huset. Vores udvalg indeholder både overvågningskameraer samt harddisk- og videooptagere. Afhængig af dine opkoblingsmuligheder og behov bør du vælge den løsning, som passer netop dig bedst. Du kan derfor med fordel undersøge dine behov for:

  • Signallængde
  • Lagringskapacitet
  • Videoopløsning
  • Tilslutningsmuligheder

Det er vigtigt, at du har styr på rækkeviden til f.eks. routeren. Skal kameraet tilsluttes via netværkskabel anbefales det, at du har routeren placeret ideelt ift. dette. Dette er også gældende, såfremt du køber et kamera med Wi-Fi. Husk at vurdere afstanden fra kameraets kommende position til routeren. Disse specifikationer står i beskrivelsen ved de enkelte kameraer.

Lagringskapaciteten er ligeledes relevant. Skal kameraet kunne overskrive forældede optagelser automatisk, eller skal optagelserne lagres i et sikret cloud-system? Der findes en række forskellige lagringsmuligheder, som du bør undersøge før du køber en vare.

Videoopløsningen spiller ligeledes også ind, når du vælger overvågningskamera. Vægter du opløsning og kvaliteten af billedet højt, vil lagringspladsen, som oftest blive brugt hurtigere. Dette vil medføre, at du oftere vil have behov for at overskrive forældet data. Til gengæld vil du få skarpere billeder, skulle du nu få brug for det. Her kan overvågningskameraets nattesyn også nævnes, hvilket er væsentligt i forhold til synslængde og kvalitet.

Sidst men ikke mindst bør du også udforske tilslutningsmulighederne. I dette ligger der to ting – strømføring og applikation. Sørg for, at der er gode tilslutningsmuligheder til overvågningskameraet, såfremt dette ikke er trådløst. Du kan desuden med fordel vurdere, om du har behov for at kunne tilgå billeder og optagelser fra overvågningskameraet via en applikation på din telefon, via dit TV eller via internettet.

Husk at vi foruden vores udendørs overvågningskameraer også masser af løsninger indenfor trådløs videoovervågning, POE kameraer, Y-cams og Reolink IP-kameraer og masser af andet udstyr til professionel videoovervågning.

Spørgsmål og svar om udendørs overvågning

Kan jeg selv montere udendørs overvågning?

De fleste systemer er lavet til nem og brugervenlig montering. Der kræves ikke særlige tekniske forudsætninger.

Hvordan er reglerne for overvågning?

Du bør følge bekendtgørelsen om videoovervågning. Hvis du kun optager på egen grund, hvor der ikke er offentlig færdsel, overholder du reglerne.

Kan jeg bruge en app på smartphone?

Nutidens overvågningskameraer har en P2P teknologi, der gør det nemt at tilgå kameraernes live-billede og afspille optagelser med en app på smartphone - selv når du ikke er hjemme. Det er nemt og brugervenligt at indstille.

Kan jeg få en trådløst kamera uden strømtilslutning?

Der findes løsninger med indbygget opladeligt batteri og Wi-Fi adgang, så det er 100% uden kabler eller ledninger.