Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret**
Gratis fragt over 500 DKK*

Y-cam trådløs overvågning

Y-cam var er et prisvindende brand, der blev meget omtalt i medierne og eftertragtet hos forbrugerne. De producerede trådløse IP-kameraer i højeste kvalitet og er blevet meget populære. Grundtanken bag overvågningskameraerne er, at kvaliteten skal være i orden og brugervenligheden skal være i top. På trods af, at Y cam er et meget kærkomment brand med populære produkter, var priserne konkurrencedygtige og derfor til at overkomme.

Mærket Y-Cam er desværre udgået efter en fusion med sikkerhedsfirmaet ERA. I en periode var det muligt at anvende Y-Cam systemet via app på mobil, men der produktionen ophørte. ERA overtog drift og support for eksisterende Y-Cam kunder.

Den nye ejer af Y-Cam valgte at lukke hele platformen ned fra 3. oktober 2023 - dette blev meldt ud d. 31. marts 2023 til alle brugere af platformen via e-mail.

Hvis du har en Y-Cam konto er den derfor ikke længere tilgængelig og kameraerne kan ikke længere bruges. Der findes ingen officiel alternativ måde til at fortsætte med at bruge kameraerne fra Y-Cam

Den officielle udmelding kan ses på ERAs hjemmeside på flg. side: https://eraprotect.com/pages/y-cam-end-of-life-update

Ønsker du at se nærmere på nogle af vores andre trådløse overvågningskameraer, kan du her finde yderligere IP-kameraer, hvor mange af disse ligeledes benytter den efterspurgte P2P-teknologi. Her finder du blandt andet trådløse overvågningskameraer fra Reolink og Laxihub.

Hvis du har brug for et alternativ til dit Y-Cam kan du overveje en af modellerne fra Reolink eller Laxihub - du finder nogle af de mest populære modeller i oversigten herunder:

HomeMonitor Danmark

Y-cam HomeMonitor var nogle af de bedste overvågningskameraer til hjemmet, samt små og mellemstore virksomheder. Med et af disse kameraer kunne du overvåge din bolig, uanset hvor i landet du er, hvis bare du har internetadgang. Optagelserne styres og lagres i skyen og du behøver derfor ikke en server eller NAS til dette. Kameraerne var perfekte til brugere, der ønsker nem og sikker overvågning direkte fra din smartphone, tablet eller computer. Den tilhørende app fås til både iOS (iPhone og iPad) og til Android og er meget nem at bruge.

Y cam HomeMonitor leverede overvågningskameraer til både indendørs og udendørs brug. Ved begge disse typer varr det muligt at slå forskellige funktioner til, så man fik lige netop det, man behøvede til formålet. Du kunne eksempelvis få øjeblikkelig besked, hvis kameraet opfangede bevægelse, og infrarødt lys, så du også kunne se, hvad der sker i mørke. Til alle Y-cam HomeMonitors fik du en detaljeret beskrivelse af, hvordan kameraet opsættes. Det var super nemt og installationen klaredes derfor lynhurtigt.

Hvorfor købe et IP-kamera?

Flere og flere køber i dag trådløse IP-kameraer til overvågning af deres bolig. Det skaber en tryghed og har desuden en præventiv effekt overfor tyve og uvedkommende personer. IP-kameraer er også gode til butiksovervågning og overvågning af virksomheder, hvor kameraerne enten kan stå på en fod eller monteres på væggen eller i loftet.

Y-cam leverede IP-kameraer, der var yderst nemme at montere. Brandets mission var, at forbinde familier og virksomheder til de ting de holder af, på en smart og ikke mindst nem måde. Til alle produkter fra Y-cam medfulgte en dansk brugervejledning, som guide til opsætning af det trådløse overvågningskamera.

Søger du i stedet mere diskrete kameraer til enten tyverisikring af dit hjem eller til din bil, så du har mulighed for at dokumentere trafikulykker m.m., kan du med fordel overveje et af vores diskrete spionkameraer, som ikke vil vække unødig opmærksomhed.