Y-cam trådløs overvågning

Y-cam er et prisvindende brand, der er meget omtalt i medierne og eftertragtet hos forbrugerne. De producerer trådløse IP-kameraer i højeste kvalitet og er blevet meget populære de seneste år. Grundtanken bag overvågningskameraerne er, at kvaliteten skal være i orden og brugervenligheden skal være i top. På trods af, at Y cam er et meget kærkomment brand med populære produkter, er priserne konkurrencedygtige og derfor til at overkomme.

Seneste skud på stammen er de super brugervenlige HomeMonitor kameraer. Med disse IP-kameraer kan alle være med! Homemonitor kameraerne benytter P2P-teknologi til at gøre kameraerne tilgængelige på din smartphone via internettet og der kræves ingen tekniske kundskaber for at installere disse. Installation af kameraet er klaret på få minutter og det er ikke nødvendigt, at du ændrer indstillinger i din firewall eller router.

Ønsker du at se nærmere på nogle af vores andre trådløse overvågningskameraer, kan du her finde yderligere IP-kameraer, hvor mange af disse ligeledes benytter den efterspurgte P2P-teknologi. Her finder du blandt andet trådløse overvågningskameraer fra Digtus og König.

HomeMonitor Danmark

Y-cam HomeMonitor er nogle af de bedste overvågningskameraer til hjemmet, samt små og mellemstore virksomheder. Med et af disse kameraer kan du overvåge din bolig, uanset hvor i landet du er, hvis bare du har internetadgang. Optagelserne styres og lagres i skyen og du behøver derfor ikke en server eller NAS til dette. Kameraerne er perfekte til dig, der ønsker nem og sikker overvågning direkte fra din smartphone, tablet eller computer. Den tilhørende app fås til både iOS (iPhone og iPad) og til Android og er meget nem at bruge.

Y cam HomeMonitor leverer overvågningskameraer til både indendørs og udendørs brug. Ved begge disse typer er det muligt at slå forskellige funktioner til, så man får lige netop det, man behøver til formålet. Du kan eksempelvis få øjeblikkelig besked, hvis kameraet opfanger bevægelse, og infrarødt lys, så du også kan se, hvad der sker i mørke. Til alle Y-cam HomeMonitors får du en detaljeret beskrivelse af, hvordan kameraet opsættes. Det er super nemt og installationen klares derfor lynhurtigt.

Hvorfor købe et IP-kamera?

Flere og flere køber i dag trådløse IP-kameraer til overvågning af deres bolig. Det skaber en tryghed og har desuden en præventiv effekt overfor tyve og uvedkommende personer. IP-kameraer er også gode til butiksovervågning og overvågning af virksomheder, hvor kameraerne enten kan stå på en fod eller monteres på væggen eller i loftet.

Y-cam leverer IP-kameraer, der er yderst nemme at montere. Brandets mission er, at forbinde familier og virksomheder til de ting de holder af, på en smart og ikke mindst nem måde. Til alle produkter fra Y-cam findes der en dansk brugervejledning, som guider dig til opsætning af dit trådløse overvågningskamera.

Søger du i stedet mere diskrete kameraer til enten tyverisikring af dit hjem eller til din bil, så du har mulighed for at dokumentere trafikulykker m.m., kan du med fordel overveje et af vores diskrete spionkameraer, som ikke vil vække unødig opmærksomhed.