Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret**
Gratis fragt over 500 DKK*

Reolink E1 Outdoor Wi-Fi PTZ kamera med auto follow Sort

Varenr.: E1outb

1.199,00DKK

Stkpris v. køb af 3 stk. 1.099,00DKK

Mere end 5 på lager - Leveringstid: 1-2 hverdage

PTZ motorstyring, der automatisk kan følge personer og køretøjer i bevægelse.

Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret**
Gratis fragt over 500 DKK*

Hop til sektion

Beskrivelse

Adgang og kontrol med app på mobil eller computer.

Fås også med hvidt kabinet - Reolink E1 Outdoor hvid

Kameraet fjernstyres med app, så du har adgang til live video, afspilning af optagelser og ændring af indstillinger, selvom du ikke er i nærheden af kameraet. Det kræver blot at kameraet er online via Wi-Fi eller LAN-kabel og at din mobil også har internet forbindelse.

Få besked, når E1 Outdoor registrerer bevægelser. Du kan konfigurere, hvornår du vil modtage meddelelser - hele tiden eller efter en bestemt tidsplan.
Øjeblikkelige push-notifikationer i app'en på mobil, gør dig opmærksom, når der registreres bevægelse.
E-mail kan afsendes samtidigt med med et vedhæftet foto.
Sirene: Høj sirenelyd kan afspilles, for at afskrække ubudne gæster.
Tilpassede stemmealarmer: Brug din personlige stemmealarm til at udsende, når trussel opdages.

Dual-Band WiFi
Kameraet kan opkobles til Wi-Fi netværk med enten 2.4 eller 5 GHz frekvensbånd. Dermed kan du selv vælge, hvilken frekvens du vil bruge, hvis du Wi-Fi router understøtter begge typer. Med 2,4 GHz får du som regel en længere rækkevidde - til gengæld er den maksimale hastighed ofte lavere end med 5 GHz.

Infrarødt og hvidt lys i mørke

Kameraet har både infrarøde og hvide dioder til belysning i mørke.
Infrarødt lys i mørke giver diskret night vision, der ikke vækker stor opmærksomhed. Med infrarødt lys bliver optagelserne sort/hvide. De hvide dioder kan aktiveres som alternativ eller supplement til det infrarøde lys, så optagelserne bliver i farve, når det er mørkt.

Når kameraet registrerer bevægelse, kan de hvide dioder tændes og en alarmlyd afspilles, for at skræmme ubudne gæster væk. Du kan vælge den indbyggede sirene lyd eller du kan selv optage en lyd, der skal afspilles som alarm eller velkomst.

To-vejs lydkommunikation

Kameraet har indbygget mikrofon og højttaler, så du via app'en kan kommunikere gennem kameraet med de personer, der står foran kameraet. Du kan bruge det til at give en velkomst eller instruktion til gæster og besøgende - eller du kan fortælle ubudne gæster, at de skal forsvinde.

Motion detection zoner
Du kan udvælge at registrering af bevægelse kun skal foregå på en afgrænset del af kameraets synsfelt, hvis der er dele af billedet, der skal ignoreres.

Time Lapse
Optag et længere tidsforløb og afspil det i en kort video. Time-lapse er populært til at optage fx byggeprojekter, der strækker sig over lang tid, for derefter at kunne afspille en video på få minutter, der viser hele forløbet, der måske har taget flere måneder. Det kan også være interessant at optage blomster der springer ud eller andre naturfænomener.
* Denne funktion er ikke tilgængelig, når kameraet anvendes med lagring på en NVR.

Lokal lagring af videooptagelser på micro-SD kort, som indsættes i kameraet (micro-SD kort er tilkøb) - der er ingen abonnement eller løbende udgifter ved at brug kameraet.

Du kan vælge at supplere med lagring i en harddisk boks (NVR) - som placeres et andet sted på samme netværk, så lagringen er flyttes væk fra selve kameraet, for at opnå en mindre sårbar situation, hvis kameraet skulle blive udsat for tyveri eller hærværk. Du kan kombinere lagring på micro-SD kort med lagring på NVR, for at have dobbelt lagring og dermed en backup hvis uheldet skulle være ude. Se NVR under relaterede produkter nederst på siden.

Google Home integration er begrænset til at virke med live streaming cia Chrome Cast. Der kan ikke give kommandoer via Google Home til kameraet, der tænder / slukker for bevægelsesregistrering eller andre lignende indstillinger.

Med i pakken

- E1 Outdoor kamera (sort)
- Monteringsbeslag
- Monteringsrem
- Strømforsyning med ledning
- Ekstra forlængerledning til strøm 4,5 meter
- Reset-værktøj
- Skruer
- Netværkskabel 1 meter
- Engelsk kvik-start vejledning
- Boreskabelon
- Klistermærke

Bemærk: Der medfølger ikke dansk brugervejledning.

Anmeldelser

Citater fra kunder, der har købt dette kamera

"God personlig vejledning. Ringer man til firmaet får man en meget god oplevelse af personlig vejledning. Bestemt et sted jeg vil handle igen"

"Modtaget mindre end 24 timer efter bestillingen. Solid indpakning af kamera. Hele vejen igennem fornemmelsen af at kunden er i fokus. Det kan der ikke sættes en finger på."

Specifikationer

Miljø Udendørs og indendørs
Lagring SD-kort
SD-kort maks. kapacitet (GB) 256
Videoopløsning 5 MP (2560 x 1920)
Nattesyn afstand (meter) 12
App til smartphone Ja
Motorstyring Pan, tilt og zoom (PTZ)
Tilslutning Trådløst Wi-Fi eller kabelført
Bevægelsessensor Software
Driftstemperatur min. (gr. C) -10
Driftstemperatur maks. (gr. C) 55
Vandtæt kapslingsklasse Vandtæt
Synsfelt /FOV vandret (grader) 90°- 48°
Synsfelt /FOV lodret (grader) 68°- 37°
Strømkilde 230 volt -> 12 volt DC omformer (medfølger)
Dimensioner Ø 84,7 x 117,8 mm