Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os på specialkamera.dk har vi brug for følgende oplysninger:

Navn 
Adresse 
Telefonnummer 
E-mail adresse 

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos specialkamera.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor. 

Direktøren for specialkamera.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på specialkamera.dk er indehaver Henrik Fosgerau.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. 
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.  

Oplysninger afgivet til specialkamera.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos specialkamera.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til specialkamera.dk via e-mail info@specialkamera.dk

Cookies
På specialkamera.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.

Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer el. tilsvarende for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

Sådan sletter eller blokerer du for cookies
Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.
http://minecookies.org/cookiehandtering

Formål med cookies på vores website
- Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine indstillinger.
- Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette over for annoncører.
- Målretning af annoncering, så vi kan vise dig de annoncer vi tror er mest relevante og hvor ofte den samme annonce vises.

Sitet anvender cookies fra følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

Google Analytics
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Olark Live Chat
Websitet bruger cookies fra Olark Live Chat til at håndtere chatfunktionen.

Hvis du har spørgsmål angående dine cookies kan du henvende dig til Henrik Fosgerau - info@specialkamera.dk

Webstatistik 
Vi bruger en webstatistik på specialkamera.dk hvilket betyder, at et statisk-system opsamler information, som kan give et statisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv. 

Webstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere specialkamera.dk