Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

Dørklokke til butik

Find den bedste dørklokke til butik

Er du indehaver af egen butik? Så har du helt sikkert brug for det, der kaldes en indgangsmelder – altså en professionel ringeklokke til butik.

Med en særlig klokke til butiksdør, gerne forsynet med sensor, vil du altid blive alarmeret, når der er kunder i butikken – også selv om du er ude i baglokalet. En butiksklokke med sensor vil nemlig opdage alle, som træder ind i butikken gennem frontdøren, og give dig besked herom via en klar lyd, en blinkende lampe, eller måske begge dele.

Hvordan fungerer en dørklokke eller indgangsmelder til butik?

Det særlige ved den dørklokke, som giver besked, når en kunde træder ind i butikken, er, at den ikke aktiveres ved en trykknap ligesom en privat dørklokke. En dørklokke til butik er udstyret med en såkaldt PIR (Passive Infra Red) sensor, altså en infrarød sensor, som registrerer bevægelse.

Når en kunde træder ind i en butik, vil PIR-sensoren aktivere klokken, som så afgiver et signal. På den måde er de ansatte i butikken opmærksomme på, at der er kunder.

Valg af prof dørklokke

Når du står for at skulle vælge den butiksringeklokke, som skal varsko dig om kunder og lignende, bør du vælge ud fra dine behov. Der findes en bred variation af muligheder på markedet, som hver især matcher forskellige behov og præferencer.

Hvis du ikke har mulighed for at trække strøm til din dørklokke, kan du med stor fordel vælge en trådløs en af slagsen. Denne type butiksdørklokke kører på batterier og har en forholdsvis lang levetid i standby mode.

Et rigtig godt bud på en effektiv trådløs butiksdørklokke med sensor i professionel kvalitet er denne trådløse indgangsmelder / kundemelder / døralarm. Med denne ringeklokke får du, foruden den utroligt lange rækkevidde, mulighed for en lang række indstillinger så du kan tilpasse alarmen efter behov.

Du kan for eksempel vælge, om modtagerenheden skal afgive alarm ved lyd, lys eller begge dele på én gang. Du kan vælge mellem flere forskellige signaltoner, for eksempel den klassiske ding dong-lyd eller den velkendte lyd af Big Ben-klokken i Westminster Abbey.

Sensoren har en rækkevidde på syv meter, hvilket er ganske passende for en butik. Den trådløse rækkevidde mellem sensoren og den enhed, der afgiver lyd, er cirka 50 meter. Og følger du den danske brugsvejledning, er denne ringeklokke til butik nem at sætte op selv.

Andre typer dørklokke-erhverv

Hvis du har behov for større rækkevidde, kan du i stedet vælge den avancerede P-800 trådløs bevægelses-sensor med lang rækkevidde. Denne løsning er ideel for dig, som for eksempel har gårdbutik, trælasthandel eller lignende forretning med et stort areal.

Modtageren kan tilsluttes op til 16 PIR-sensorer, hvilket gør denne model særligt velegnet til åbne områder. Sensorerne kan monteres med en afgrænsning på selve PIR-sensoren, som gør at spredningen på detektions-området bliver minimeret, hvis der er behov for at den kun skal reagere på et begrænset område.

Denne model kan anvendes både indendørs og udendørs og har mange fleksible og justérbare funktioner. Et oplagt valg for dig, som har brug for ekstra overvågning af større arealer.