Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

Dino-Lite BL-ZW1 lampe til baggrundslys

Varenr.: BL-ZW1

2.399,00DKK

Fjernlager Leveringstid: 4-5 hverdage

Tilbehør til Dino-Lite mikroskoper. Lampe som kan give belysning af objekterne nedefra. Baggrundslys åbner op for nye muligheder ved undersøgelse af transparante eller semi-transparente emner.

Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

Hop til sektion

Beskrivelse

Dino-Lite BL-ZW1 lampe til baggrundslys er velegnet til at bruge med USB-mikroskoper, når objektet, der skal forstørres er transparent eller delvist transparent.

Lampen vil være et nyttigt ekstraudstyr, når du skal se på forstørrelser af væsker eller hvis materialet er meget tyndt. Det kan også give et godt og spændende resultat at bruge baggrundsbelysningen til at gennemlyse et blad, et stykke papir eller vingerne fra et flyvende insekt, for at fremhæve de fibre og indre strukturer, der er skjult i materialet. Du får nogle flere og interessante detaljer frem med baggrundsbelysning, som normalt ikke vil være synlige eller måske helt usynligt, hvis du i stedet brugte de indbyggede LED'er fra USB-mikroskopet. LED'erne på mikroskopet vil kunne betlyse objekterne forfra og vil derfor være mest velegnet til ugennemsigtige materialer, når du skal forstørre et emne.

Baggrundslampen kan bruges sammen med alle USB-microskoper - uanset mærke eller model. Hvis du vil have gavn af funktionen med polariseret lys med polarisatoren, er det dog kun understøttet af et USB-mikroskop med et filter til polarisering.

Lampen kan få strøm via USB eller jævnstrømsadapteren, så du vælger selv, om du vil sætte den til en USB-port i din computer eller du vil bruge den medfølgende strømforsyning i en stikkontakt.

Der er indbygget, frit drejelig polarisator.

For at drage fordel af det polariserende lys, er tilbehøret beregnet at fungere med Dino-Lite-modeller, der har polariseringsfilteret.

Størrelse: 100 mm x 96,2 mm x 20,5 mm
Materiale: Aluminium
Lys-intensitet: over 5000 mcd

Med i pakken:

Lampe til baggrundsbelysning
USB kabel
Strømforsyning