Vi har lukket Grundlovsdag 5. juni og sender ingen pakker denne dag.
Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

Dino-Lite Professionelt USB mikroskop 200x 1,3 mp

Varenr.: AM4113T

3.599,00DKK

Der er kun 2 tilbage på lager - Leveringstid: 1-2 hverdage

USB mikroskop i supergod kvalitet. Anbefales til professionelle brugere og andre, der ønsker et pålideligt mikroskop med den bedste billedkvalitet. 2 års producentgaranti.

Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

Hop til sektion

Beskrivelse

Professionelt USB mikroskop til seriøse præcisionsopgaver.

Dino-Lite Pro AM4113T har en høj opløsning på 1,3 megapixel og en justerbar forstørrelse på ca. 10x til 70x samt fast forstørrelse på 200x. 

Med dette USB mikroskop er detmuligt at udføre afstandsmålinger på emnerne.

Model AM4113T har gennem flere år været det foretrukne valg, når der skal laves forstørrelse i god kvalitet. Opløsningen på det digtale billede er høj nok til at man kan sammenligne det maksimale forstørrelsesniveau på 200 gange med billigere mikroskoper, som har 400-500 gange forstørrelse, men til gengæld har en lavere digital opløsning.

En af de store fordele ved et Dino-Lite mikroskop er den medfølgende software, som både fås til Mac OS og til Windows. Softwaren giver bl.a. mulighed for præcisionsmålinger af afstande på emnerne, der ses på de forstørrede billeder. Denne egenskab gør USB-mikroskopet fra Dino-Lite velegnet til kvalitetskontrol i produktion af emner, der skal overholde nogle fastsatte tolerancer eller ved inspektion af fejl eller skader, der skal dokumenteres med angivelse af længde og bredde værdier.

USB-mikroskopet med 200 gange forstørrelse kan naturligvis bruges til mange forskellige formål udover kvalitetskontrol og dokumentation. Mange naturelskere har stor glæde af at kunne forstørre selv de mindste detaljer på fx blade, insekter og andre små organismer fra naturen. Det er endda muligt at optage en video af de forstørrede emner, så man kan fx optage et insekt, der kravler rundt og samtidig se de fine, små detaljer på dyret.

USB-mikroskopet leveres uden stativ eller holder, som kan anskaffes som ekstraudstyr, hvis du har brug for at få helt tydelige og skarpe gengivelser af dine forstørrelser.

Forstørrelsesniveau: 10-70x og 200x
Opløsning: 1.3 Megapixel (1280x1024)

Specifikationer

Opløsning 1,3 MP
Maks. forstørrelse 200 x