Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

Reolink RLC-510WA udendørs Wi-Fi kamera med personsensor

Varenr.: RLC-510WA

899,00 DKK

Stkpris v. køb af 2 stk. 799,00 DKK

Leveringstid: 1-2 hverdage

Udendørs Wi-Fi kamera fra Reolink med en række værdifulde funktioner, der tilsammen gør kameraet anvendeligt til mange typer videoovervågning - også til meget krævende opgaver. Nyhed i 2021: 5 MP kamera med genkendelse af personer og køretøjer.

Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

Nyhed i 2021: 5 MP kamera med genkendelse af personer og køretøjer. Minimerer antallet af falske alarmer og overflødige optagelser. Kameraet er en videreudvikling af den populære model RLC-410W. De nyudviklede funktioner giver en længe efterspurgt mulighed for at reducere antallet af falske alarmeringer, fordi bevægelsessensoren nu kan skelne mellem forskellige typer forandringer på billede.

Nemt og brugervenligt overvågningskamera til udendørs montering og valgfri opkobling via Wi-Fi eller med netværkskabel.

Kameraet skal have strøm fra den medfølgdende strømforsyning, der tilsluttes en almindelig 230 volt stikkontakt. Ledningen mellem kameraet og stikkontakten kan forlænges med det medfølgede forlænger-kabel, der er 4,5 meter langt.

Reolink RLC-510WA byder på en stærk kombination af eftertragtede egenskaber:

- 5 MP opløsning
- Op til 256 GB micro SD kort til lagring
- Dual-band Wi-Fi: 2.4 GHz / 5 GHz
- Intelligent bevægelsessensor med genkendelse af personer og køretøjer
- Nem adgang til live video og gemte optagelser via gratis app *)
- Sender notifikation til app ved registrering af bevægelse **)
- Kan sende e-mail med vedhæftet video eller foto ved registrering af bevægelse **)

5 Megapixels Super HD giver flere detaljer

Du har måske set nogle optagelser på TV fra butiksovervågning, hvor detaljerne er meget utydelige og det er svært at genkende persioner. Derfor er en høj opløsning på videobilledet en væsentlig forudsætning, for at få et brugbart resultat til sikring af et brugbart bevismateriale. Reolink RLC-510WA WiFi IP camera har en opløsning på 5 megapixel (2560 x 1920), hvilket svarer mere end det dobbelte et kamera med 1080p Full HD. Du kan sammenligne det med det almindelige TV-billede på din TV-skærm, som er ca. 2 MP. Med SUper HD på 5 MP opnår du et videobillede med flere detaljer og et skarpere billede end på de fleste andre kameraer til videoovervågning.

Trådløs Dual-band WiFi: 2.4 GHz / 5 GHz

Kameraets Wi-Fi modul understøtter både 2.4 GHz frekvensbånd og 5 GHz frekvensbånd. Det er en stor fordel, at kameraet kan anvende både 2,4 og 5 GHz frekvenser på Wi-Fi, fordi flere og flere bredbåndsroutere leveres med begge typer signal. Med Dual-band kan du udnytte de fordele, der ved at bruge 5 GHz i stedet for 2,4 GHz. Du kan fx få bedre hastighed på signalet med 5 GHz og der er mindre risiko for at signalet bliver dæmpet af naboernes signal. Hvis du har brug for maksimal rækkevidde og der er forhindringer, der kan dæmpe signalet, er det en fordel at anvende 2,4 GHz.

Kameraet kan også tilsluttes til dit netværk med Ethernet netværkskabel (RJ45 stik).
Læg mærke til at der er en ledning med tre stik fra kameraet:

  1. Strømtilslutning 12 volt
  2. Netværk RJ45
  3. Reset knap.

Når du skal installere kameraet første gang, skal du bruge netværkstilslutningen til at sætte et netværkskabel mellem en port i din internet-router og kameraet (kabel medfølger). Det er nødvendigt, for at du kan få adgang til kameraets indstillinger vi app'en. Når du har adgang, kan du indstille Wi-Fi oplysningerne, såfremt du ønsker at anvende kameraet trådløst. Når dette er gjort kan netværkskablet fjernes igen og du kan anvende kameraet trådløst via Wi-Fi.

2T2R MIMO antenner

Kameraet leveres med 2 stk. antenner i en 2T2R MIMO konfiguration, som er medvirkende til at give længere rækkevidde, så du kan placeres kameraet længere væk fra din Wi-Fi router i forhold til andre kameraer. Afstanden kan være op til ca. 49 meter under optimale betingelser og ved "line of sight".

Kraftigt nattesyn

Kameraet virker både i dagslys og i mørke. Der er indbygget 18 stk. infrarøde LED dioder, som automatisk tændes, når det bliver mørkt. Dioderne giver belysning i et område på op til 30 meter fra kameraet - afhængig af omgivelsernes reflektion af lyset. Hvis lyser rammer store flader i forgrunden, vil en stor del af lyset blive reflekteret og man opnår ikke den maksimale rækkevidde.

Registrering af bevægelse og notifikationer **)

Reolink RLC-510WA Wi-Fi kamera kan registrere bevægelse med en indbygget funktion, der kan aktivere forskellige alarmeringer ved hver hændelse. Du kan selv vælge, om bevægelsesregistrering **) skal være aktiv og hvilke alarmeringer, der skal udløses:
- Email: Kameraet sender fotos eller videoklip på 30 sekunder.
- App: Push notifikationer på din smartphone vha. den tilhørende app.
- FTP: Kameraet gemmer og uploader optagelser (fotos og video) via FTP, hvis du har adgang til en server.
- SD kort: Der kan indsættes et micro-SD kort i kameraet (maks. 256 GB), hvor videooptagelser lagres, når der registreres bevægelse *). (micro-SD kort skal tilkøbes).

Ved standardindstilling af bitrate (4096 kbps), kan kameraet lagre videoklip hændelser med en samlet varighed på mellem 36 og 145 timer, afhængig af micro-SD kortets størrelse.
- 64GB: 36,4 timer
- 128GB: 72,8 timr
- 256B: 145,6 timer

Der er ikke mulighed for at lagre video kontinuerligt på micro-SD kort - kun ved registrering af bevægelser *).
Ved optagelse på micro-SD kort kan du aktivere automatisk overskrivning, så de ældste optagelser slettes løbende, når pladsen slipper op.
Hvis du gerne vil optage kontinuerligt 24/7, anbefales det at du anskaffer en Reolink NVR (Network Video Recorder).

Ved opsætning af bevægelsesregistrering **), kan du udpege en eller flere zoner, som skal være aktive på billedet. Du kan også indstille følsomheden forskelligt i op til fire forskellige tidsperioder på døgnet. Så følsomheden fx er lavere om natten end om dagen. Dermed kan du optimere sensoren til at give færrest muligt falske alarmeringer.

Adgang til kameraet uanset hvor du er

Når du har installeret den gratis app "Reolink" på din smartphone (iOS eller Android), kan du tilgå kameraets live visning, ændre indstillinger og se optagelser, der er lagret på micro-SD kortet i kameraet. Der kræves ingen ændring af indstillingerne i din router eller firewall og heller ikke en fast IP-adresse, for at fjernadgang via app kan fungere. Så du behøver ingen særlige tekniske forudsætninger, for at installere kameraet og få fjernadgang med app'en. Hvis din internetforbindelse er sikret på et særligt højt niveau eller du ikke har en standard bredbåndsforbindelse, kan det dog være, at der skal ændres nogle indstillinger. Men i 99% af alle hjem og mindre virksomheder, vil kameaet virke med det samme.
Med app'en kan du tilføje flere kameraer i den samme app, så du har et nemt og hurtigt overblik over alle dine Reolink kameraer.
Du kan også installere et program på Windows eller Mac computer, for at få adgang til kameraet.

Vandtæt og vejrbestandigt

Kameraet er konstrueret til montering båden indendørs og udendørs. Konstruktionen er sikret i kapslingsklasse IP66 vandtæthed. IP66 standarden sikrer at produktet er støvtæt og beskyttet mod kraftige vandstråler fra enhver retning. Kameret fungerer ved temperaturer fra minus 10 gr. C til plus 55 gr. C. Dog vil det i praksis godt kunne klare at komme ned på lavere temperaturer, hvis kameraet er tændt mens temperaturen falder, da elektronikkens egen varmeudvikling, vil sørge for at den indvendige temperatur er højere.

Understøtter opkobling til NVR med optagelse 24/7

Hvis du har behov for kontinuerlig optagelse 24/7 af videobilledet, kan kameraet opkobles til en Reolink NVR (Network Video Recorder). Den medfølger ikke, men kan tilkøbes som ekstraudstyr og installeres på dit netværk. Med en NVR får du masser af plads til mange dages optagelser fra flere kameraer.

Der medfølger en dansk kvik-start vejledning.

Med i pakken

1 stk. RLC-510WA IP kamera
2 stk. Antenner
1 stk. Strømforsyning 230 volt > 12 volt, ca. 1,5 meter ledning.
1 stk. Forlængerledning til strøm, ca. 4,5 meter.
1 stk. Netværkskabel, ca. 1 meter.
1 stk. Klistermærke til advarsel om overvågning, ca. 10x10 cm
1 stk. Boreskabelon.
1 stk. Sæt med skruer.
1 stk. Umbraconøgle.
1 stk. Kvik-start guide (engelsk)
1 stk. Kvik-start guide (dansk)

*) Der skal indsættes et micro-SD kort på maksimalt 256 GB i kameraet, for at muliggøre lagring af optagelser. Micro-SD medfølger ikke. Se under "Relaterede produkter".

**) Bevægelsesregistrering foregår via såkaldt pixel-detection. Dvs. kameraets software kan registrere forandringer på videobilledet, som vil udløse en bevægelseshændelse. Disse forandringer kan være forårsaget af andre faktorer end mennesker eller dyr, der bevæger sig - fx. når sollyset skifter og skyggerne på billedet forandrer sig.

Funktioner

Specifikationer

Billedechip: 1/2.7" CMOS Sensor
Effektive pixels: 2560x1920 (5,0 Megapixels)
Linse: f=4,0 mm, F=2,0
Synsfelt (FOV): Vandret: 80°, Lodret: 42°
Dag- og nattilstand: Automatisk skift.
Minimum lysniveau: 0 Lux (med IR lys tændt).
Infrarød rækkevidde: 30 meter (LED: 18 stk. / 14mil / 850 nm)
Modlys kompensation: Ja
Støjreduktion: 3D DNR
Komprimering: H.264
Bitrate:
- Primær:1024Kbps ~ 8192Kbps (standard: 4096)
- Sekundær: 64Kbps ~ 512Kbps (standard: 256)
Maksimal Frame Rate: 30 fps
Indbygget mikrofon: Ja.
Netværksgrænseflade: 10M/100Mbps RJ45
Netværksprotokoller: HTTPS, SSL, TCP/IP, UDP, UPNP, RTSP, SMTP, NTP, DHCP, DNS, DDNS, FTP, P2P
Understøttede browsere: IE, Edge, Chrome, Firefox, Safari
Understøttede styresystemer: PC: Windows, Mac OS; Smartphone: iOS, Android
Maks. samtidige brugere: 20 brugere (1 admin konto og 19 brugere); Op til 12 samtidige video streams (10 sekundære & 2 primære)
Trådløs standard: IEEE 802.11a/b/g/n
Trådløse frekvenser: 2.4GHz/5GHz
Trådløs sikkerhed: WPA-PSK/WPA2-PSK
Lagring: Micro-SD kort til lagring af video ved registrering af bevægelse *) (micro-SD kort medfølger ikke).
Strømforsyning: DC 12V
Strømforbrug: Maks. 12 W
Driftsmiljø:  -10 ℃ ~ +55 ℃, 10%~90%
Kapslingsklase: IP66
Dimensioner: Ø67 x 186mm
Vægt: 415 g

*) Der skal indsættes et micro-SD kort i kameraet, for at muliggøre lagring af optagelser. Micro-SD medfølger ikke. Se under "Relaterede produkter".

**) Bevægelsesregistrering foregår via såkaldt pixel-detection. Dvs. kameraets software kan registrere forandringer på videobilledet, som vil udløse en bevægelseshændelse. Disse forandringer kan være forårsaget af andre faktorer end mennesker eller dyr, der bevæger sig - fx. når sollyset skifter og skyggerne på billedet forandrer sig.
Denne model har en intelligent funktion til genkendelse af personer og køretøjer. Når denne funktion er aktiveret, kan du minimere antallet af falske alarmering, der kan blive udløst af andre typer forandringer på billedet.