Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*
Populær!

Kompakt vildtkamera 12MP og Full HD Technaxx TX-117

Varenr.: vk42

599,00 DKK

Stkpris v. køb af 3 stk. 529,00 DKK

Leveringstid: 1-2 hverdage

Meget kompakt vildtkamera med mange spændende funktioner. Der findes nok ikke andre vildtkameraer i dette prisniveau, der byder på så mange funktioner og indstilingsmuligheder som dette alsidige kamera.

Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

En af de specielle funktioner på dette vildtkamera, er videooptagelser der varer helt op til 10 minutter. En anden nyttig funktion er time-lapse, som både kan optage fotos og færdig videoer.

Technaxx mærket har base i Tyskland og her foregår planlægning, kvalitetskontrol, dokumentation og support. Selve produktionen foregår i Kina i henhold til specifikationer og normer, der vedtages i Tyskland. Mærket er kendt for at være garant for pålidelige og seriøse, elektroniske produkter.

Kameraet tager fine billeder og videoer (video med lyd) og har mange interessante funktioner og indstillinger, som sjældent ses på kameraer i dette prisniveau. Godt infrarødt lys i mørke, kan indstilles i tre styrker.

Dansk brugervejledning medfølger. Hos Specialkamera.dk har vi udarbejdet en dansk udgave af brugervejledningen, som vi sender med dette kamera, når du bestiller det hos os. Vejledningen er skrevet på korrekt dansk og i et let forståeligt sprog.

Videooptagelser op til 10 minutters varighed, hvilket er sjældent for vildtkameraer.

Super smart video time-lapse funktion, der ikke kun fremstiller foto, men en færdig video, sammensat af time-lapse fotos.

Kameraets menuer kan indstilles på dansk og en række andre sprog - fx engelsk, tysk, svensk, finsk, spansk, fransk, italiensk, hollandsk, potugisisk og kinesisk.

Det tyske mærke Technaxx er garant for design og kvalitetskontrol samt god og kvalificeret support.

Husk:
Micro-SD-kort medfølger ikke og skal bestilles som tilbehør (se nederst på siden). Kameraet kan ikke tages i brug uden et micro-SD kort.
Kameraet understøtter maksimalt 32 GB micro-SD kort. Det vil ikke fungere, hvis du indsætter et større kort.

Pakken indeholder:

- Vildtkamera TX-117
- Mini USB kabel til PC-tilslutning
- Rem til montering på træ eller pæl
- 4 stk. AA batterier
- Brugervejledning på flere sprog
- Dansk brugervejledning medfølger

Andre købte også