Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

Brinno ATH1000 Vandtæt hus til TLC2020

Varenr.: ATH1000

599,00DKK

Der er kun 1 tilbage på lager - Leveringstid: 1-2 hverdage

Vandtæt hus til Brinno TLC2000 og TLC2020 time-lapse kamera.

Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

Hop til sektion

Beskrivelse

Når dit Brinno TLC2000 / TLC2020 time-lapse kamera skal monteres udendørs, får du brug for dette vandtætte hus.

Brinno ATH1000 vandtæt hus passer både til model TLC2000 og TLC2020. Disse to time-lapse kameraer er næsten identiske. Bredden og højden er ens, mens dybden på kameraerne er forskellige. Det skyldes at model TLC2020 er designet med et større batterirum, så der er plads til to ekstra AA-batterier, for at forlænge driftstiden mellem batteriskift. Huset er konstrueret, så det kan lade sig gøre at få plads til både det mindre kamera og det større kamera.

På toppen og på bagsiden af det vandtætte hus er placeret nogle gummiplader, som har til funktion at knapperne på selve kameraet kan aktiveres ed at trykke på gummipladerne udvendigt på huset. Dermed er knappernes funktioner stadig intakte, når kameraet er lukket inde i huset og det er stadig muligt at tykke på kanpperne uden at tage kameraet ud af huset.

På den ene side af det vandtætte hus er der tre runde øjer, som kan anvendes til at sikre kameraet mod uønsket adgang. Der kan sættes en hængelås gennem et eller flere af øjerne, for at aflåse det vandtætte hus, så time-lapse kameraet ikke kan tages ud af uvedkommende. Bemærk at hængelås ikke medfølger.

I bunden af det vandtætte hus er placeret et standard 1/4" tripod gevind, så du stadig kan montere kameraet på et stativ eller et beslag, selvom kameraet er monteret i huset.

Specifikationer:

- Vandtæt kapslingsklasse: IP67
- Tri-pod geving: ¼"
- Dimensioner: 96 x 58 x 90 mm
- Vægt: 120 gram

Med i pakken:

1 stk. ATH1000 vandtæt hus til time-lapse kamera
2 stk. monteringsrem
1 stk. antifugt middel

Specifikationer

Tilbehør type Vandtæt hus