Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

Brinno BCC2000 Construction Trio Bundle Pack

Varenr.: BCC2000

4.999,00 DKK

Leveringstid: 1-2 hverdage

Komplet sæt med kamera i høj professionel kvalitet til udendørs videooptagelser.

Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

Brinno Construction Trio Bundle Pack giver alle de komponenter du har brug for. Kameraet har høj professionel kvalitet til udendørs videooptagelser. 

Brinno EMPOWER Time Lapse kameraet optager Full HD billeder. Det udvidede, vandtætte hus med ekstra batterikapacitet, styrker yderligere den udendørs fotografiske funktionalitet. Det alsidige monteringsbeslag giver mange muligheder for stabil montering på forskellige objekter - fx pæle, rør, stænger, plader, hylder mm. 

Pakken giver den ultimative blanding af fleksibilitet og ydeevne. Pakken giver mulighed for drift i mange måneder ved hjælp af indsættelse af op til 16 ekstra batterier.  

Kraftig HDR og FHD-fotochip forbedrer billederne under vanskelige lysforhold, udendørs og indendørs, om dagen eller om natten. Selv i modlys og ved lav lysstyrke kan kameraet give gode resultater.

Fleksibel opsætning af tidsstyring. Indstil tidsskemaet for at opfylde kravene i dit projekt.

Langvarigt batterilevetid med et effekttivt system til strømforsyning. Der er plads til 16 stk. ekstra AA batterier i det vandtætte hus. Kameraet kræver minimal pleje og vedligeholdelse. Du skal bare sætte det op og glemme det, indtil projektet er færdigt. 

Kameraet er vejrbestandigt i kapslingsklasse IPX5. Dermed får du vandtæt beskyttelse i dårlige vejrforhold og du kan sikre succes med din videodokumentation. 

Kameraet er forberedt for udskiftning af en Brinno BCS zoom linse, som kan gøre det muligt at ændre zoom-niveauet. Linsen er ekstraudstyr.

Monter kameraet på den justerbar klemmemontering. Juster klemmen fra 1 mm til 90 mm og kan dermed holde fast på ethvert tilgængeligt projekt tæt på byggepladsen. Kameraet har en 360 graders roterende stativ og et kugleled med 90 grader for nemt at kunne placere kameraets retning. 

Batteriets levetid kan variere afhængig af mærke, miljøforhold, drifttemperature og andre faktorer. Genopladelige batterier anbefales ikke.