Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

BNC t-stykke adpater 3 BNC hun

Varenr.: bnca4

20,00DKK

Mere end 5 på lager - Leveringstid: 1-2 hverdage

BNC T-stykke til samling af tre BNC kabler. Alle tre ender på t-stykket har BNC hun-stik.

Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

Hop til sektion

Beskrivelse

Nyttig samleled til situationer hvor tre BNC kabler skal samles. Det kan fx være ved distribution af et analogt videosignal til to forskellige DVR eller monitors.

Du kan bruge et T-stykke i flere situationer, når du skal sammenkoble analoge videosignaler, der transmitteres via coaxialkabler, som er udstyret med BNC-stik.

Dette T-stykke har tre tilslutninger af typen BNC-hun / contra. Dvs. der er mulighed for at tilslutte op til 3 stk. kabler med BNC-hanstik, for at fuldende T-samlingen. En af årsagerne til at anvende et T-stykke med BNC stik, kan være at et analogt videosignal skal splittes op i to ens videreførelser. Det er samme resultat man vil kunne opnå med et Y-kabel eller en forgrening fra 1 til 2. Et mere konkret eksempel kan være, at du har et analogt kamera til videoovervågning, som skal sende det samme videosignal til to harddiskoptagere på én gang. Normalt er der kun én udgang på et analogt videokamera, så det er nødvendigt at tilkoble et T-stykke eller en anden, lignende forgrening med BNC-stik, for at kunne dele signalet op i to parallelle signaler.

På de mest almindelige coaxialkabler med færdigmonterede stik, vil der være monteret BNC-hanstik, som passer direkte på et BNC T-stykke med hunstik. Alle tre tilslutninger på denne T-adapter har hunstik og derfor vil det være nemt at montere et standard coax-kabel, som har hanstik. Uden brug af adaptere eller specialværktøj.

BNC-stik er nok den mest udbredte standard for stik på kabler til analog videoovervågning. Det er en velafprøvet type stik, der har været dominerende i mange år.