Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

BNC contra - RCA han adapter

Varenr.: bnca2

15,00DKK

Mere end 5 på lager - Leveringstid: 1-2 hverdage

BNC til RCA adapter. I den ene ende sidder et RCA hanstik og i den anden ende er der et BNC hunstik.

Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret
Gratis fragt over 500 DKK*

Hop til sektion

Beskrivelse

Den mest almindelige anvendelse for denne lille adapter er ved tilslutning af et kamera med BNC-stik i en monitor eller andet udstyr, hvor videoindgangen er med et RCA / phono stik.

Der kan være flere forskellige situationer, hvor adapteren kan være relevant at bruge. 

Når du har et analogt overvågningskamera, som skal tilsluttes en skærm uden en harddiskboks eller adapter, vil du typisk have svært ved at tilslutte kameraet uden videre.

Mange TV har en eller flere AV-indgange, hvor man teknisk set godt kan tilslutte kameraet direte - men stikkene passer sjældent sammen. Det skyldes at den mest udbredte standard for stik på analoge kameraer er BNC-stik, som er monteret på et coaxial kabel.

Samtidigt er den mest almindelige type stik på en AV-indgang, som findes på et TV, stikket af typen RCA - også kendt som Phono eller Cinch.

Så i denne situation vil det være nødvendigt med denne adapter, som netop omformer BNC stik til RCA. Adapteren er med BNC hun stik og passer derfor til at sætte på et BNC hanstik. Men de stik der som regel findes på kameraet er BNC hunstik. Så adapteren er ikke beregnet til at sætte direkte på stikket fra kameraet, men er derimod beregnet til at du sætter et coaxialkabel mellem kameraet og adapteren. På coaxialkablet vil der nemlig som hovedregel et BNC hanstik i begge ender.

Du kan også få brug for adapteren, hvis du skal tilslutte dit analoge kamera til en digital HDMI indgang på dit TV. Det vil kræve en analog-digital converter. Du vil opleve at videoindgangen til det analoge signal på sådan en converter som regel er RCA stik - præcis som en AV indgang på et TV. Så også i denne situation vil BNC-RCA adapteren være relevant at bruge.