Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret**
Gratis fragt over 500 DKK*

Video Kabel, komposit 3x RCA / Phono 1,50 meter

Varenr.: CVGP24300BK15

25,00DKK

Mere end 5 på lager - Leveringstid: 1-2 hverdage

Videokabel med 3 stk. RCA / Phono hanstik i begge ender.

Dag-til-dag levering af lagervarer
14 dages fortrydelsesret**
Gratis fragt over 500 DKK*

Hop til sektion

Beskrivelse

Videokablet kan være et nyttigt tilbehør, hvis du anvender en videograbber til at digitalisere et analogt videosignal fra fx en VHS videoafspiller.

Kablet består af tre ledere og i alt seks RCA stik. På hver af de tre ledere sidder der to RCA-stik, så der er mulighed for at overføre tre signaler parallelt. Denne måde at overføre tre signaler på én gang er nødvendig, når man skal bruge et kabel til at overføre et komposit videobillede med stereolyd. En af lederne bruges til video og de to andre bruges til henholdsvis venstre og højre lydkanal til at skabe et stereolydbillede. Du kan også bruge kablet, hvis videoen er med monolyd i stedet for stereo – så skal du blot undlade at bruge en af de to ledere til lyd. 

RCA-stikkene på ledningerne er mærket med forskellige farver, så det er nemmere at kende forskel på signalerne og så det er nemmere at sikre korrekt tilslutning til de apparater, der skal kobles sammen.

De gule RCA stik anvendes til videosignal (komposit)

Det røde RCA stik og det hvide RCA stik anvendes til lyd (hhv. højre og venstre).

Det er dybest set ikke vigtigt, hvordan du bruger stikkene til de forskellige signaler. Så du kan uden videre bruge det røde RCA-stik til video, hvis du hellere vil bruge det i stedet for det gule RCA-stik. Hovedsagen er, at RCA-stikkene tilsluttes ens ved begge de to apparater, der skal kobles sammen, så video tilsluttes video og de to lydkanaler tilsluttes korrekt.

Kablet er 1,5 meter langt.

Specifikationer

Længde (meter) 1,5